Barnparaply med röd Spiderman-design mot vit bakgrund
Spiderman-paraply för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Spiderman-paraply för barn

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn ett Spiderman-fan? Då kan du ge dem detta paraply med motiv av deras favoritsuperhjälte. Ett sött paraply med Spiderman-tryck som de kan bära med sig för att skydda sig mot regn eller sol. Detta raka och automatiska barnparaply är lätt och enkelt att hantera.

Detta barnparaply med Spiderman-motiv är perfekt för små fans av den berömda superhjälten!

Det är tillverkat av högkvalitativ polyester, vilket gör det extremt slitstarkt. Handtaget är tillverkat av mjuk plast, vilket gör det enkelt för små händer att hantera. Snäppfästena gör det enkelt att stänga och öppna.

Paraplyet är lätt och kompakt, vilket gör det enkelt att bära med sig. Det finns i ett brett utbud av ljusa, attraktiva färger, vilket gör det perfekt för barn.

Ett urval av fem färger

Blått och rött är Spidermans två signaturfärger. Men vårt barnparaply finns i fem olika färger. Rött, blått, grönt, gult eller svart… allt du behöver göra är att välja paraplyet med din pojkes eller flickas favoritfärg. Spiderman-paraplyet för barn är en viktig accessoar för små äventyrare! Det är tillverkat av slitstark polyester och har automatisk öppning, vilket gör det enkelt att använda. Handtaget är ergonomiskt och lätt, perfekt för små händer. Glasfiberribborna ger bra vindmotstånd. Paraplyet levereras med en matchande bärväska, så att du kan ta med det överallt.

En fin present till barn

Detta Spiderman-mönstrade barnparaply är en oumbärlig accessoar för små Spiderman-fans. Det är tillverkat av material av högsta kvalitet för optimalt skydd mot regn och vind. Strukturen är solid och motståndskraftig, med ribbor i rostfritt stål som säkerställer maximal stabilitet även i blåsiga förhållanden. Det ergonomiska handtaget är lätt att hålla i för små händer och ger ett stadigt och bekvämt grepp. Det är också mycket lätt och enkelt att bära. Det här paraplyet är inte bara funktionellt utan också roligt för barn. Det är en perfekt present till födelsedagar, semestrar eller helt enkelt för att glädja ditt lilla Spiderman-fan.

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.