Sovsäck för barn i form av ett rosa djur mot vit bakgrund
Sovsäck med djur för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Sovsäck med djur för barn

681,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Gillar du att campa med ditt barn? För att se till att de har det så bekvämt som möjligt kan du ge dem denna djurformade sovsäck. Den finns i flera olika former. Enhörning, varg, bi… det är bara att välja den modell som ditt barn kommer att älska. Denna sovsäck för barn passar både pojkar och flickor.

Den djurformade sovsäcken är perfekt för små barn! Den är mjuk och varm, vilket gör den perfekt för kyliga nätter. Djurdesignen är rolig och kommer garanterat att tilltala barn. Sovsäcken är lätt att bära och förvara, vilket gör den perfekt för resor.

En varm sovsäck

Ditt barn kommer att känna sig bekvämt i denna sovsäck i bomull. Den är inte bara varm, utan känns också skön mot huden. Den djurformade sovsäcken för barn är ultramjuk och bekväm, perfekt för små sovare! Den är tillverkad av ultramjukt, varmt fleecetyg och har en dragkedja för maximal komfort. Sovsäcken finns i flera olika djurmotiv, så ditt barn kan välja sin favorit!
1088-0757ec.jpeg

En mångfald av färger

Denna sovsäck för barn i form av ett djur är ett roligt och praktiskt campingtillbehör som ger din lilla äventyrare en bekväm och rolig natts sömn utomhus. Sovsäcken är utformad för att se ut som ett djur, vilket gör campingupplevelsen ännu mer spännande för barn. Den är perfekt för användning på sommaren eller hösten, när temperaturen är sval men inte för kall. Dragkedjan i sidan gör det enkelt att ta sig i och ur sovsäcken, medan den djurformade huvan håller ditt barns huvud varmt och skyddat. Varje modell har omsorgsfulla detaljer som gör djuret ännu mer realistiskt och bedårande.

Sovsäck för barn

Slå upp tältet i trädgården, vardagsrummet eller sovrummet och introducera ditt barn till campingens glädjeämnen med vårt urval av sovsäckar för barn. En garanti för varma och sköna nätter, även på semestern.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.