698-ed9ee9.jpeg
480 ml flaska med handtag för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

480 ml flaska med handtag för barn

193,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck denna vattenflaska för barn med en kapacitet på 480 ml. En vacker flaska med handtag som ditt barn kommer att kunna hålla bekvämt. Det är halkfritt, så det finns ingen risk att den glider ur händerna på ditt barn när det använder den för att förvara sin juice. Uppmuntra ditt barn att hålla vätskebalansen genom att ge det denna vattenflaska för barn.

Den här vattenflaskan är perfekt för barn! Den rymmer 480 ml och har ett handtag som gör den lätt att bära. Designen är rolig och färgglad, vilket kommer att tilltala de minsta. Flaskan är tillverkad av mjuk plast, vilket gör den lätt att hantera för barn. Den har också ett läckagesäkert lock, så att du kan ta med den överallt utan att vara rädd för läckage.

Val av färger

Ditt barn kommer inte att kunna motstå charmen med denna roliga flaska med djurtryck. De kommer att älska den så fort de får den! De kommer att älska att hälla sin juice eller dryck i den och dricka den som de vill. Denna vattenflaska för barn finns i en rad olika färger, så att du kan ge ditt barn den modell som verkligen passar dem. 480 ml-flaskan med handtag för barn är en praktisk lättviktsflaska som passar perfekt för korta resor och familjeutflykter. Den har ett ergonomiskt handtag som gör den lätt för barn att hålla i och en lufttät skruvkork som förhindrar läckage. Den är tillverkad av plast och är kompatibel med vanliga nappflaskor och muggar.
698-d66133.jpeg

Lätt att transportera

480 ml vattenflaska för barn med handtag är ett praktiskt och funktionellt tillbehör som håller ditt barn väldränerat hela dagen. Med en kapacitet på 480 ml är flaskan tillräckligt stor för att rymma en generös mängd vätska, men tillräckligt liten för att vara lätt att bära med sig. Flaskan är robust och slagtålig, vilket gör den idealisk för vardagsbruk. Den är också vattentät, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för läckage eller spill när ditt barn bär den i sin ryggsäck eller skolväska. Det ergonomiska handtaget gör vattenflaskan lätt att bära, även för små händer, medan skruvkorken garanterar en lufttät förslutning för att förhindra läckage. Den breda öppningen gör det dessutom enkelt att fylla och rengöra flaskan.

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.