300 ml barnglas med blått och transparent handtag
300 ml barnglas med handtag
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

300 ml barnglas med handtag

193,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Unna ditt barn den här koppen. En 300 ml sugrörsmugg där hon kan förvara sin dryck och dricka den när hon vill. Förutom sin lekfulla design är den här barnmuggen också praktisk. Den har ett handtag för bekvämt grepp och ett lock med gångjärn för att förhindra spill.

Barnmuggen 300 ml med handtag är perfekt för små barn som behöver en behållare som är lätt att hålla i och bära. Det ergonomiska handtaget ger ett säkert och bekvämt grepp, medan den halkfria basen förhindrar att koppen tippar över. Det lufttäta locket håller drycken fräsch och förhindrar stänk. Barnmuggen 300 ml med handtag är tillverkad av hållbar plast som tål maskindisk.

En rolig och funktionell kopp

Denna barnkopp är utsmyckad med tecknade figurer för att göra den rolig. Den kommer att vara lätt för ditt barn att ta till sig. Dessutom är det ett praktiskt och funktionellt tillbehör. Handtaget gör det enkelt att hålla i och dricka vatten. Sugrörsmuggen är portabel och kan även följa med ditt barn på resan eller under utomhusaktiviteter. Barnmuggen 300 ml med handtag är en praktisk och prisvärd produkt. Den är tillverkad av slitstark plast och kan användas om och om igen. Det ergonomiska handtaget gör den lätt att greppa. Koppen är lämplig för barn från 3 år och uppåt.

Utformad för barn

Denna 300 ml barnmugg med handtag är ett praktiskt och viktigt tillbehör för föräldrar som vill ge sitt barn en hälsosam och återfuktande dryck samtidigt som de undviker spill och olyckor. Koppen är speciellt utformad för barn i alla åldrar, tack vare den anpassade storleken och det ergonomiska handtaget som är lätt att greppa. Den robusta designen gör den tålig mot stötar och fall, och den släta ytan gör den enkel att rengöra och underhålla. Dessutom finns den i en mängd olika attraktiva färger, vilket gör den till ett perfekt val för barn i alla åldrar. Så det är ett praktiskt, säkert och hållbart tillbehör som uppfyller ditt barns alla dricksbehov.

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.