480 ml barnflaska i form av en grön björn mot vit bakgrund
480 ml björnformad barnflaska
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

480 ml björnformad barnflaska

193,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

En söt vattenflaska i form av en björn som kommer att glädja din tjej eller kille som gillar detta djur. Med en kapacitet på 480 ml rymmer den tillräckligt med vatten eller juice för att släcka törsten. Flaskan har också en bärbar design så att du kan ta den med dig vart ditt barn än går. Handtaget gör den bekväm och praktisk att använda. Denna vattenflaska för barn finns i sex olika färger.

Den björnformade barnflaskan på 480 ml är en lätt, flexibel plastflaska som är idealisk för barn. Den är lätt att bära och använda, med en stor öppen mun för enkel påfyllning och tömning. Flaskan har också en integrerad pip för enkel drickning.

En rolig vattenflaska för barn

Älskar ditt barn björnar? Då är denna vattenflaska en utmärkt present! Ge den till ditt barn för att uppmuntra det att dricka mycket mer vatten. Björnformen på denna barnflaska gör att de snabbt kommer att ta den till sig. Han eller hon kommer inte att vilja vara utan den när de lämnar huset. Hans eller hennes kopp kommer att följa med dem överallt! Denna björnformade vattenflaska är perfekt för barn! Den har en kapacitet på 480 ml och är tillverkad av plast. Den har en läckagesäker skruvkork och ett praktiskt handtag som gör den lätt att bära. Dessutom finns den i en mängd olika ljusa, roliga färger, så alla barn kommer att älska den.

En stor kapacitet

Barnvattenflaskan i form av en björn är ett praktiskt och roligt tillbehör för små äventyrare. Med en kapacitet på 480 ml är det enkelt att ta med sig en kall eller varm dryck på familjeutflykten eller till skolan. Den är tillverkad av slitstarkt material för att skydda barnen. Den har en lufttät skruvkork som förhindrar läckage och spill. Den är lätt att rengöra tack vare den breda öppningen och kan diskas i diskmaskin för extra bekvämlighet.

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.