2089-604cbf.jpeg
Hopfällbart bananparaply
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Hopfällbart bananparaply

193,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter ett originellt barnparaply? Kolla in det här nya hopfällbara paraplyet. När det är hopfällt ser det ut som en banan. När det fälls ut får det formen av ett klassiskt paraply. Ditt barn kommer garanterat att älska det! Förutom att vara sött och originellt är detta barnparaply också lätt och bekvämt att bära.

Det bananformade hopfällbara paraplyet är perfekt att ta med sig när man är ute och reser. Det är lätt att stoppa ner i väskan och fälls snabbt upp för att skydda dig mot väder och vind. Aluminiumramen gör det lätt och starkt, medan det ergonomiska handtaget ger dig ett bekvämt grepp.

Dessutom har paraplyet ett automatiskt stängningssystem så att du enkelt kan lägga undan det när du inte längre behöver det.

Lätt att hantera

Du behöver inte anstränga dig för att använda det här bananformade paraplyet. Det är utformat för barn och är ergonomiskt och lätt att hantera. När det är utfällt får det också enkelt plats i en ryggsäck. Det hopfällbara bananparaplyet är en unik och praktisk accessoar. Det är lätt att bära och kan användas som ett vanligt paraply eller som en handväska. Det är tillverkat av tålig, vattentät polyester och har en robust aluminiumram. Det hopfällbara bananparaplyet finns i en mängd olika ljusa färger och levereras med en praktisk bärväska.
2089-ec5acf.jpeg

Ett originellt paraply

Detta bananformade hopfällbara paraply är ett originellt och praktiskt tillbehör för regniga dagar. Med sin roliga, lekfulla form ger det en touch av fantasi till din outfit samtidigt som det ger ett effektivt skydd mot väder och vind. De slående gröna och gula färgerna ger en glad touch på regniga dagar. Den bananformade designen när den är stängd får säkert förbipasserande att le och dina vänner att beundra dig. Med detta bananformade hopfällbara paraply kan du vara säker på att hålla dig torr samtidigt som du lägger till en touch av skoj till din dag!

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.