854-2bf7f4.jpeg
Transparent regnbågsparaply för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Transparent regnbågsparaply för barn

340,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Kolla in det här söta transparenta paraplyet med regnbågs- och molnmotiv. Ett färgglatt och lättanvänt barnparaply. Detta paraply med sockerrörshandtag är lätt och robust. Det är perfekt för barn på dagis.

Regnbågsparaplyet för barn är tillverkat av högkvalitativt tyg och är helt transparent. Det är lätt och enkelt att bära, vilket gör det perfekt för soliga dagar eller familjeutflykter. Paraplyet har också ett färgglatt regnbågsmönster på handtaget, vilket gör det ännu roligare och mer attraktivt för barn.

Ett gulligt regnbågsparaply

Det är omöjligt att inte falla för charmen med detta barnparaply! Det är lätt att falla för dess regnbågs- och molnmotiv. Det är en vacker dekoration som ger paraplyet en glad och uppsluppen touch. Ditt barn kommer att älska att bära det till skolan eller på semestern. Detta färgglada paraply är tillverkat av högkvalitativ polyester och har en robust metallram. Det är lätt att öppna och stänga tack vare det ergonomiska handtaget, och det vattentäta tyget gör det perfekt för regniga dagar. Barn kommer att älska regnbågsdesignen!
854-2bf7f4.jpeg

Praktisk, solid och attraktiv

Det transparenta regnbågsparaplyet för barn är en praktisk och rolig accessoar som kommer att tilltala alla små äventyrare. Med sin färgglada, glada design kommer det att ge en touch av skoj till regniga dagar. Paraplyet är tillverkat av material av högsta kvalitet för att garantera hållbarhet och väderbeständighet. Metallramen är robust och lätt, vilket gör det enkelt för barn att hålla i. Den genomskinliga PVC-baldakinen gör att du kan se igenom den, samtidigt som den ger ett effektivt skydd mot regn. Paraplyet får enkelt plats i en ryggsäck eller skolväska, vilket gör det praktiskt för skolutflykter eller promenader med familjen. Det är ett perfekt val för barn som gillar att leka i regnet och samtidigt hålla sig torra. Det kombinerar praktiska egenskaper, robusthet och estetik för att uppfylla behoven hos både föräldrar och barn.

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.