Show Filters

Vilket material ska du välja för örhängen till ditt barn

När det gäller att välja örhängen för barn är hälsa och säkerhet högsta prioritet. Det är viktigt att tänka på vilket material som används för att undvika att ditt barns öra utsätts för fara. Silverörhängen är ett populärt val för flickor eftersom de ofta finns i en mängd olika stilar och utföranden.

Som925 sterling silver fjärilsörhängen, som är rosa i färgen och säkert kommer att falla din lilla flicka i smaken. Silvret är också hypoallergeniskt, vilket innebär att ditt barn sannolikt inte kommer att utveckla en allergisk reaktion. Örhängen i guld är också ett vanligt val, men kan vara dyrare än silver. Men guld är också allergivänligt, vilket gör det lämpligt för barn med känslig hud. Örhängen i rostfritt stål är också ett säkert och prisvärt alternativ.

De är korrosionsbeständiga och rostar inte, vilket gör dem hållbara och lätta att ta hand om. Örhängen med kubiska zirkonia är ett billigare alternativ till diamanter. De har samma utseende som diamanter utan den höga prislappen. Det är dock viktigt att notera att vissa människor kan få en allergisk reaktion mot zirkonia. Creoler är ett klassiskt och elegant par örhängen.

De finns i en mängd olika storlekar och stilar, vilket gör dem perfekta för barn i alla åldrar. I slutändan kommer valet av örhängen för ditt barn att bero på dina personliga preferenser och ditt barns.

Vilken modell av örhängen för barn ska du välja?

Att välja ett par örhängen för barn är aldrig lätt. Först och främst måste örhängenas storlek och form anpassas till barnets ålder. Örhängen som är för stora eller för tunga kan orsaka smärta och irritation. För det andra beror valet av modell på barnets smak.

Örhängen med mönster som fjärilar, blommor eller hjärtan är ofta populära bland unga flickor. Vingformade örhängen kan också vara ett roligt och originellt val. Diamantörhängen är ofta reserverade för speciella tillfällen som födelsedagar eller årsdagar.

Creolörhängen är ett klassiskt och tidlöst val som passar alla åldrar. Det är också viktigt att tänka på färgen på örhängena. Starka färger som rosa eller blått kan vara ett roligt val för barn, medan mer neutrala färger som silver eller guld kan vara mer passande för formella tillfällen. Slutligen är det viktigt att välja kvalitetsörhängen med säkra skruvar eller stift för att undvika risk för förlust eller skada.

Sammanfattningsvis kan man säga att valet av örhängen till barn beror på storlek, form, design, färg och kvalitet. Oavsett om det är en födelsedagspresent eller bara för att ge din lilla flicka en touch av femininitet och elegans.Mickey glittrande örhängen för flickorkombinerar ett barns passion för Disneyfigurer med elegansen hos diamanter.

Det finns så många olika designer att välja mellan att du garanterat hittar ett par som ditt barn kommer att älska. Barnörhängen är en trendig accessoar som får tjejer att känna sig snygga och eleganta redan från tidig ålder.

Du har en förtjusande liten flicka. Du vill ge henne ett örhänge. Men du vet inte i vilken ålder du ska göra det. Du skulle också vilja veta vilka modeller du ska välja. Den här artikeln kastar lite ljus över ämnet.

Storlek och fasthet på örhängen som passar barn

Att välja storlek och stadga på örhängen för barn är avgörande. Det är faktiskt viktigt att ta hänsyn till barnets ålder och örats form.

För yngre barn rekommenderar vi att du väljer små örhängen, så att de inte tynger ner örsnibben. Skruvar eller stift är också att föredra framför creoler, som kan vara svårare att sätta på och riskerar att fastna i barnets hår. Det är också viktigt att välja örhängen som sitter fast och inte lossnar så lätt.

Barn är ofta väldigt aktiva, så det är viktigt att se till att örhängena sitter på plats under hela dagen. Slutligen kan örats form också spela en roll i valet av örhängen. Om barnets öra är mycket litet eller har en speciell form är det lämpligt att välja örhängen som är anpassade till barnets morfologi.

Sammanfattningsvis, för att välja örhängen som passar barn måste du ta hänsyn till deras ålder, örats form, örhängenas storlek och deras fasthet. Genom att följa dessa få tips kan du ge ditt barn bekväma och säkra örhängen.

Vid vilken ålder bör du ta hål i ditt barns öron?

Att vänta tills barnet är 2 år är idealiskt. Vissa juvelerare tar hänsyn till ålder vid piercing. Under 2 eller 3 års ålder vägrar de denna tjänst. För tidig perforering medför risk för infektion.

Vänta tills din dotter vill ta hål i öronen. Berätta för henne vad hon kan förvänta sig. Att följa rätt procedurer hjälper henne att undvika infektioner.

Hur man tar hål i öronen

Gå till en piercingsalong. Se till att hygienen respekteras. Se till att utövaren använder engångsutrustning.

Före piercingen används en produkt för att desinficera örsnibbarna. Perforeringen görs med en pistol som är beväpnad med en nål. Det går så snabbt att barnet inte känner någonting just då. Om du är rädd för smärtan kan du använda lokalbedövning.

Läkaren kommer att ge dig proteser för att underhålla hålen. Rotera dem varje dag i perforeringarna i 1 eller 2 månader. Du bör också applicera ett desinfektionsmedel för att undvika irritation.

Hur du undviker perforering

Vissa föräldrar föredrar att undvika piercing. Vi erbjuder clip-on-örhängen. Dessa fästs på fram- och baksidan av ögonloben.

Med denna modell finns det ingen irritation eller risk för infektion.