9823-3ee4c1.jpeg
Flicka med toffel som öronsnäcka
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Flicka med toffel som öronsnäcka

193,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar din dotter att bära originella smycken? Ge henne detta toffelformade stiftörhänge i present. Hon kommer garanterat att älska det. Förutom att vara originella är dessa örhängen för flickor också färgglada och söta. En sak är säker, det kommer inte att gå obemärkt förbi på din lilla prinsessas öron.

Små flickor kommer att älska dessa toffelformade stiftörhängen! De är söta och feminina, och deras unika design kommer att göra dem ännu mer speciella. Örhängena är tillverkade av silvermetall och mäter ca 1 cm i längd. Missa inte denna fina accessoar.

Ett lätt och bekvämt smycke

Tjejens toffelörhänge är en söt och rolig accessoar som kommer att ge alla outfits en touch av nyckfullhet. Dessa stiftörhängen är tillverkade av högkvalitativa material, vilket gör dem hållbara och långlivade. De är utformade för att vara bekväma att bära och kommer inte att orsaka irritation eller smärta i örat. De är tillverkade av zinklegering och väger bara 2,3 gram. Dessa örhängen är också mycket enkla att sätta i och ta ur, tack vare den fjärilsformade baksidan. De sitter säkert på plats hela dagen, utan risk för att falla ur eller tappas bort.

En rolig design

Flipflops är huvudmotivet i de här örhängena, med minutiösa detaljer som ger en touch av realism. De ljusa, livfulla färgerna som används för tofflorna framhäver deras unika och charmiga design. Den runda formen och perfekta storleken gör dem perfekta för flickors små öron. Flickor kommer att älska att bära dessa örhängen i alla sina dagliga aktiviteter, oavsett om de går till skolan, leker med vänner eller deltar i speciella evenemang.

Örhängen för alla åldrar

Klassiska former eller söta mönster, klä upp varje liten flickas öron med vårt urval av örhängen för barn. Tack vare våra örhängen kommer din lilla flicka att beundras av alla sina vänner!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.