9836-d4fb33.jpeg
Blåval örhängen för flickor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Blåval örhängen för flickor

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar din dotter valar? Hon kan alltid ha en på sin person med denna söta blåval örhängen. Det är svårt att inte falla för dess charm. Denna originella örhängen kommer att förhöja din dotters ansikte med sin vackra färg och glans. Det är en utmärkt present att ge henne.

Den här fina örhängena med blåval är perfekt för små flickor som älskar havsdjur! Örhänget är tillverkat av silverfärgad metall och designen är gjord av resin. Örhängena är ca 1,5 cm långa. Med den här örhängena kommer din dotter alltid att vara moderiktig och redo för en utekväll med familjen eller vännerna.

Söt och diskret

Här är ett diskret men sött smycke som kommer att ge din lilla prinsessa riktig charm. Med en vikt på bara 0,9 gram är denna örhängen mycket lätt. Hon kommer att kunna bära den hela dagen utan att känna sig generad eller besvärad. Örhängena är tillverkade av högkvalitativ zinklegering och är slitstarka och korrosionsbeständiga, vilket garanterar en lång livslängd. Den är 1,2 cm lång och 0,8 cm bred. Örhängena är lätta att bära och passar perfekt för små flickor som gillar söta och lekfulla smycken.
9836-a5288d.jpeg

För en touch av fantasi

Denna blåval-örhängen för flickor är ett bedårande och roligt smycke som kommer att ge en touch av fantasi till alla outfits. Blåvalen är ett majestätiskt och mystiskt djur som fascinerar både barn och vuxna. Med sin realistiska form och omsorgsfulla detaljrikedom är den här örhängena med blåval ett riktigt mästerverk i konsthantverk. Den livfulla blå färgen ger smycket en rolig och fräsch touch. Denna accessoar med blåval är ett unikt och charmigt smycke som kommer att tilltala alla små flickor som älskar havsdjur och kostymsmycken.

Örhängen för alla åldrar

Klassiska former eller söta mönster, klä upp varje liten flickas öron med vårt urval av örhängen för barn. Tack vare våra örhängen kommer din lilla flicka att beundras av alla sina vänner!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.