1660-236f87.jpeg
Pärlarmband med hänge för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Pärlarmband med hänge för barn

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck detta magnifika pärlarmband med hänge för barn. Ett glittrande, moderiktigt smycke som kommer att se fantastiskt ut på din dotters handled. Ge det till henne i födelsedagspresent eller bara för att göra henne glad. Hon kommer aldrig att vilja ta av sig detta söta armband med hänge.

Pärlarmband med hänge för barn är ett handgjort armband med färgglada plastpärlor. Det är perfekt för små flickor som älskar färgglada smycken. Armbandet är justerbart och kan bäras i alla åldrar.

Val av färger

Detta pärlarmband finns i en rad olika färger. Du kommer garanterat att hitta ett som din lilla prinsessa kommer att älska. Juvelen levereras också med ett hänge i olika former. Sjöjungfru, rosa flamingo, hjärta, bi… allt du behöver göra är att välja den modell som bäst matchar din dotters personlighet. Pärlarmbandet med hänge för barn är ett elegant och raffinerat armband. Det är tillverkat av vita och rosa pärlemorpärlor och pryds av ett litet hjärtformat hänge. Armbandet är perfekt för små flickor och unga kvinnor. Det är både elegant och känsligt och kommer att vara en utmärkt present till ett speciellt tillfälle.
1660-b2603d.jpeg

Material av hög kvalitet

Pärlarmbandet med hänge för barn är ett fint och elegant smycke som passar perfekt för små flirtiga flickor. Pärlorna är noggrant utvalda för sin kvalitet och livfulla färg. De sitter på en stark elastisk tråd som gör att armbandet enkelt kan anpassas efter storleken på barnets handled. Hängsmycket är också tillverkat av högkvalitativa material, som sterlingsilver eller guld, för att säkerställa dess hållbarhet och glitter. Det är en perfekt present till födelsedagar eller andra speciella tillfällen. Det är också perfekt för barn som gillar att se bra ut varje dag. Med sin tidlösa skönhet och överlägsna kvalitet kommer detta armband att bli ett värdefullt minne för barnet som får det.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.