Flätat rosa enhörningsarmband för flickor med ordet kärlek
Flätat enhörningsarmband för flickor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Flätat enhörningsarmband för flickor

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill du ge din dotter en liten present? Ge henne detta fina enhörningsarmband. Ett sött, modernt smycke med orden “Love” som du kan ge henne för att visa din kärlek. Hon kommer garanterat att älska det! Din lilla prinsessa kommer att älska att bära detta enhörningsarmband, oavsett om hon går till skolan eller reser.

Lätt och bekväm att bära

Detta flätade enhörningsarmband väger bara 19 gram. Din dotter kommer inte att ha något emot att bära det varje dag. Tvärtom är det här smycket trevligt att bära.
Det flätade enhörningsarmbandet för flickor är ett handvävt fantasiarmband. Det består av ett flätat polyestersnöre av plast och en berlock i silverpläterad metall i form av en enhörning. Armbandet är justerbart tack vare en skjutknut. Det flätade enhörningsarmbandet för flickor är ett trendigt, färgglatt fantasiarmband. Det är perfekt för små flickor som älskar enhörningar!

1680-e0d484.jpeg

En vacker modell

Detta modeaccessoar kommer att glädja små flickor som gillar enhörningar. Detta flätade enhörningsarmband är tillverkat av material av högsta kvalitet, vilket garanterar hållbarhet och motståndskraft mot stötar och repor.
Det flätade enhörningsarmbandet är en rolig, färgglad modeaccessoar som kommer att ge ditt barns alla outfits en touch av fantasi. Det kan bäras ensamt eller kombineras med andra armband för att skapa en trendig och originell look. Med sin eleganta design och omsorgsfulla finish blir armbandet den perfekta presenten till alla små flickor som älskar enhörningar och mode.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.