1750-b79078.jpeg
Färgat armband i fem delar för barn
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Färgat armband i fem delar för barn

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är du osäker på vad du ska ge din dotter i födelsedagspresent? Ge henne detta fina, färgglada armband i fem delar! Det är ett vackert smycke att dekorera din lilla prinsessas handled med. Dess mångfärgade look gör det enkelt att matcha med alla typer av kläder.

Det färgglada armbandet är tillverkat av plastpärlor. Det är lätt att ta på och av tack vare det elastiska fästet. Pärlorna finns i en rad klara färger som kommer att fånga ditt barns uppmärksamhet. Armbandet är ett utmärkt sätt för ditt barn att utveckla sin kreativitet och fantasi.

Alla små flickor kommer att bli förälskade i detta vackra, färgglada och unika armband.

Bekväm att bära

Detta armband för flickor är vackert och elegant. Men det är också lätt och bekvämt att bära. Din dotter kommer att känna sig bekväm med att bära detta träarmband hela dagen. Det färgade armbandet i fem delar för barn är ett vackert smycke som består av fem färgade pärlor. Pärlorna är gjorda av plast och mäter ca 5 cm i diameter. Armbandet är elastiskt och anpassar sig lätt till storleken på barnens handleder. Barn kommer att älska att bära detta färgglada och roliga armband!
1750-b7b478.jpeg
1750-e1552a.jpeg

Vackra, färgglada accessoarer

Detta färgglada barnarmband i fem delar är tillverkat av högkvalitativa material och är utformat för att hålla länge och tåla barnens mest intensiva aktiviteter. Pärlorna är noggrant utvalda för sin hållbarhet och skönhet, och är uppträdda på en stark tråd för att garantera maximal säkerhet. Oavsett om det är för en dag i skolan, ett födelsedagskalas eller bara för att sätta färg på en ledig outfit, är detta armband ett perfekt val för barn som gillar att ha kul och uttrycka sin unika personlighet. Ge det i present till ditt barn eller en nära vän och låt dem njuta av denna vackra modeaccessoar.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.