Myggavvisande armband rosa tecknad avatar på rosa bakgrund
Tecknad avatar myggavvisande armband
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Tecknad avatar myggavvisande armband

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Myggbett kan äventyra ditt barns hälsa. För att skydda dem kan du ge dem detta söta myggavvisande armband. Han eller hon kommer att älska den tecknade avataren som sitter på det klockformade armbandet. Den eteriska oljan i armbandet är tillräckligt kraftfull för att mota bort myggor.

Det tecknade avatar-myggavvisande armbandet är en unik och praktisk accessoar för att avvisa myggor och andra oönskade insekter. Det är tillverkat av miljövänligt, giftfritt material, vilket gör det säkert att använda. Armbandets attraktiva och roliga design gör det perfekt för både barn och vuxna. Det är enkelt att använda och bära, vilket gör det perfekt för resor och utomhusaktiviteter.

Lätt, praktisk och bekväm

Vira det här söta myggavvisande armbandet runt ditt barns handled. Förutom att vara dekorativt är armbandet också lätt och bekvämt att bära. Och naturligtvis är det giftfritt för barn. Det tecknade avatar-myggavvisande armbandet är en mycket effektiv produkt för att avvisa myggor. Det är tillverkat av ett mycket motståndskraftigt material och är helt vattentätt, vilket gör det mycket lätt att rengöra. Armbandet är också mycket lätt och bekvämt att bära, vilket gör det perfekt för barn.
2168-0312a4.jpeg

En vacker design

Detta myggavvisande armband med tecknad avatar är innovativt, roligt och gör att du kan njuta av dina utomhusaktiviteter utan att besväras av myggbett. Dess design är inspirerad av tecknade avatarer, vilket gör det inte bara praktiskt utan också mycket attraktivt. Den finns i en rad ljusa, livfulla färger som barn garanterat kommer att älska. De kan till och med välja sitt favoritdjur! Den är också justerbar för att passa alla handleds- och fotledsstorlekar. Så om du letar efter ett roligt och effektivt sätt att stöta bort myggor under dina utomhusaktiviteter är det myggavvisande armbandet det rätta för dig!

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.