Färgglatt regnbågsgodisarmband för flickor
Armband med regnbågsgodis för flickor
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Armband med regnbågsgodis för flickor

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter ett smycke att dekorera din dotters handled med? Då ska du satsa på detta fina regnbågsarmband. Ett armband i flashiga färger som kommer att se bra ut på hennes handled. Detta armband för flickor med metallkedja är perfekt för sommaren och kommer att passa till alla typer av outfits.

Regnbågsgodisarmbandet för flickor är ett handgjort armband med färgade plastpärlor. Det är perfekt för små flickor som älskar godis och regnbågar. Armbandet passar små handleder.

Lätt och bekväm

Detta regnbågsgodisarmband för flickor är lättviktigt. Det kommer att vara bekvämt och roligt för din lilla prinsessa att bära. Detta smycke kommer inte att orsaka något obehag eller röra. Regnbågsgodisarmbandet för flickor är en söt, färgglad modeaccessoar. Det består av plastpärlor i olika färger som matchas med en silverfärgad metallring. Armbandet är justerbart tack vare en silikonlänk, vilket gör det perfekt för små handleder. Plastpärlorna är lätta att hantera och trä på, vilket gör det perfekt för barn. Regnbågsgodisarmbandet för flickor är en perfekt present till små flickor och unga kvinnor.
1727-3f2027.jpeg

För dig som gillar sötsaker

Detta regnbågsformade godisarmband för flickor är en färgglad och rolig accessoar som kommer att glädja små godisälskare. Det påminner om de berömda nallebjörnsformade godisbitarna som alla älskar! Godiset finns i olika färger, från rött till lila, gult, grönt och blått. Sist men inte minst är detta armband en originell och festlig present till födelsedagar, högtider eller helt enkelt för att glädja en liten flicka som gillar sötsaker. Det ger en touch av fantasi och färg till vilken outfit som helst och kommer att få både stora och små att le.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.