2237-24730c.jpeg
Armband med lysande hänge för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Armband med lysande hänge för barn

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar din dotter att klä upp sig med stil? Ge henne då detta fina barnarmband med lysande hänge. Din lilla prinsessa kommer att se fantastisk ut med detta smycke runt handleden. Hon kommer att kunna bära det varje dag eller på en utekväll. Detta armband med lysande hänge i form av en stjärna eller blomma passar till alla klädstilar.

Armbandet med lysande hänge för barn är ett mycket sött utklädningssmycke. Det består av ett silikonarmband med ett silverfärgat metallspänne och ett transparent plasthänge med en liten LED-lampa inuti.

Armbandet är perfekt för barn, eftersom det är lätt och bekvämt att bära, och det lysande hänget är roligt och attraktivt. Armbandet finns i flera klara färger, och hänget kan göras personligt med barnets namn eller ord.

Ett nöje att bära

Detta armband med lysande hänge kommer att övertyga dig om mer än bara sin charm. Din dotter kommer också att älska hur bekvämt det är att bära. Förutom att det är lätt är detta armband för flickor också roligt att bära. Detta armband med lysande hänge är perfekt för barn. Det hjärtformade hänget lyser upp i mörkret, vilket gör det perfekt för utekvällar och fester. Armbandet är justerbart, vilket gör att det passar alla handledsstorlekar.
2237-a545e7.jpeg

Ett lysande tillbehör

Detta armband med lysande hänge är designat för barn som vill vara med i modets framkant och samtidigt ha en praktisk och rolig accessoar. Det är en perfekt present till barn som gillar att vara moderiktiga. Det lysande hänget är armbandets nyckelelement. Det avger ett starkt, färgglatt ljus som gör armbandet synligt även i mörker. Det är perfekt för utekvällar, fester, festivaler och alla tillfällen där barn vill sticka ut och glänsa. Det är ett praktiskt tillbehör som ger barnen en unik touch av stil samtidigt som det garanterar deras säkerhet och synlighet i mörkret.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.