2348-8cbd8d.jpeg
Pärlarmband med hängen av Snödrottningen
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Pärlarmband med hängen av Snödrottningen

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Alla små flickor älskar Snödrottningen. Om din också gör det kommer hon att älska detta söta pärlarmband med ett fint Snödrottning-hänge! Det är en fin present att ge henne på födelsedagen. Allt du behöver göra är att välja ett armband med ett hänge som föreställer hennes favoritkaraktär.

Armbandet består av vita och ljusblå plastpärlor och ett hänge i form av Snödrottningen. Det är perfekt för små prinsessor som älskar denna underbara berättelse! Det här armbandet är underbart för alla små flickor!

Ett lätt och bekvämt armband

Snödrottningens armband sitter bekvämt runt din lilla prinsessas handled. Det är lätt och enkelt att hantera. Din dotter kommer att kunna bära det hela dagen utan att känna sig trängd. Detta pärlarmband med Snödrottning-hänge består av ett vitt bomullssnöre, vita plastpärlor och ett hänge i form av Snödrottningen. Det är ett enkelt men elegant armband som kommer att passa alla fans av Snödrottningen. Med det här armbandet kommer din dotter att känna sig som en riktig Snödrottning! Det är perfekt för alla tillfällen.
2348-3f6e22.jpeg

Ett attraktivt armband

Detta armband består av glänsande pärlor som är omsorgsfullt arrangerade på en elastisk tråd för att passa alla handledsstorlekar. Det är tillverkat av högkvalitativa material, vilket gör det hållbart och motståndskraftigt mot vardagligt slitage. Det är ett perfekt val för speciella tillfällen som födelsedagar, semestrar eller skolavslutningar. Det kan bäras ensamt eller kombineras med andra smycken för att skapa en mer detaljerad look.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.