2821-df0115.jpeg
Frozen smyckesset i 4 delar för flickor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Frozen smyckesset i 4 delar för flickor

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Här är en utmärkt presentidé till din dotter som gillar prinsessorna Anna och Elsa. Detta pärlsmyckesset i 4 delar kommer att övertyga din dotter. Hon kommer att älska det hjärtformade hänget med prinsessorna från Disneys Frozen tryckta på. Ge henne detta smyckesset till hennes kvällsoutfit.

Det här fina setet med silverpläterade smycken består av ett par örhängen, ett armband och en kedja med hänge. Örhängena är utsmyckade med små rosa kristaller som påminner om ögonen på snödrottningen Elsa.

Armbandet har också rosa kristaller och en berlock som föreställer Anna, hjältinnan i Disneys animerade film \”Snödrottningen\”. Hängsmyckeskedjan är utsmyckad med en liten rosa kristall i mitten av hänget. Detta smyckeset är perfekt för små flickor som älskar filmen \”Snödrottningen\”.

Ett komplett smycke för flickor

Detta smyckesset i 4 delar innehåller ett halsband, ett armband, en ring och ett par örhängen. Din lilla prinsessa kommer garanterat att se fantastisk ut oavsett vad hon har på sig. Detta smyckesset kommer att göra små prinsessor förtjusta! Det består av ett armband, en kedja med hänge, ett par örhängen och en ring. Smyckena är tillverkade av plast med mönster inspirerade av Disneyfilmen Frozen: Anna, Elsa och Olaf.
2821-d715b0.jpeg

En vacker, färgglad uppsättning

Allt som allt ett elegant och charmigt smyckeset som kommer att tilltala alla små flickor som gillar den berömda prinsessan Elsa och hennes isiga värld. Varje smycke föreställer en karaktär från den berömda tecknade serien och finns i en rad olika färger. Små flickor kommer att älska att bära alla dessa smycken för att se ut som sin favoritprinsessa. Oavsett om de ska gå till skolan eller på födelsedagskalas kommer de att vara stolta över att bära dessa smycken! Det är en fin present att ge dem till jul eller på födelsedagen.

Den perfekta juvelen

Till barnets födelsedag eller under julgranen är ett halsband den perfekta presenten. Eleganta och diskreta eller färgglada och originella - halsbandet är en oumbärlig modeaccessoar för både flickor och pojkar.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.