2-delat smyckeset med färgat Disney-prinsesshänge i lila, vitt och blått mot en vit bakgrund
2-delat smyckeset med Disney-prinsesshänge
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

2-delat smyckeset med Disney-prinsesshänge

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar din dotter Disneys prinsessor? Med detta vackra smyckeset i 2 delar blir hon också en. Din lilla älskling kommer att se fantastisk ut med detta halsband och armband utsmyckade med ett hänge med Disneyprinsessor. Ariel, Elsa eller Anna… allt du behöver göra är att välja ett smycke med din dotters favoritkaraktär.

Detta 2-delade smyckeset med Disney-prinsesshänge är perfekt för små prinsessor. Halsbandet och armbandet är tillverkade i rosa-guld metallic resin med vita resinpärlor och strass.

Halsbandet har ett hjärtformat hänge med bilden av din lilla flickas favorit-Disneyprinsessa. Armbandet är justerbart tack vare en skjutbar knut.

Lätt och stark

Dessa smycken i resin är inte bara vackra. De är också lätta och starka. Din lilla prinsessa kommer att älska att bära dem. Smyckesset för små flickor med ett magnifikt hänge i form av en Disney-prinsessa. Halsbandet är vit- och lilapläterat och 40 cm långt. Det matchande armbandet är lila och vitt pläterat och 17 cm långt. Din dotter kommer att älska detta vackra halsband.
2868-aeb48e.jpeg

En charmig ensemble

Detta smyckeset i 2 delar med Disney-prinsesshänge består av ett halsband och ett armband och har ett magnifikt hänge som föreställer en ikonisk Disney-prinsessa. Hänget i fråga är fint utformat och återger troget egenskaperna hos den karaktär det representerar. Detaljerna är noggrant skulpterade för att skapa en realistisk och förtrollande effekt. Prinsessan omges av gnistrande kristaller som ger helheten en touch av briljans. Oavsett om det är för en speciell tillställning eller bara för att ge din lilla flickas vardagsoutfit en touch av magi, kommer detta set att vinna över henne med sin tidlösa charm och förtrollande skönhet.

Den perfekta juvelen

Till barnets födelsedag eller under julgranen är ett halsband den perfekta presenten. Eleganta och diskreta eller färgglada och originella - halsbandet är en oumbärlig modeaccessoar för både flickor och pojkar.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.