4036-4418df.jpeg
Örhängen med stjärna i blå kristall
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Örhängen med stjärna i blå kristall

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Din lilla prinsessa kommer att älska detta kristallblå stjärnörhänge. Detta smycke är elegant och chict. Det är det perfekta smycket att bära till en aftonklänning. Detta silverörhänge kommer att ge en elegant, lysande touch till din dotters ansikte. Det är en fin present att ge henne!

Örhängen med blå kristallstjärna, bestående av 2 blå resinstjärnor med en kristall i mitten. Stjärnorna hänger i silverpläterade metallringar. Dessa originella och feminina örhängen är perfekta för alla tillfällen! Din dotter kommer att älska att bära dessa vackra örhängen.

Lätt och bekväm att bära

Det här fina örhänget kommer inte ens att synas när det sitter på din dotters öron. Det är ett mycket lätt smycke. Det är också lätt att hantera. Ditt barn kommer inte att ha några problem med att öppna eller stänga det. Örhängena med kristallblå stjärnor är en chic och elegant accessoar. De är prydda med små blå kristaller som gnistrar i ljuset, och deras stjärnformade design är unik och iögonfallande. Dessa örhängen är perfekta för en kväll ute eller en speciell händelse och kommer att framhäva din unika stil. Din dotter kommer att se ut som en prinsessa.
4036-4a78bc.jpeg

Glänsande stjärnmönster

Dessa örhängen med blå kristallstjärnor är en elegant och sofistikerad accessoar som ger en härlig touch till alla outfits. Stjärnmotivet är i fokus för dessa örhängen, med en gnistrande blå kristallstjärna i mitten av varje örhänge. Den blå kristallen ger örhängena en touch av ljus, livfull färg, vilket gör dem perfekta för att ge en färgklick till en mer neutral outfit. De är diskreta och lätta, så de kan bäras varje dag, till skolan eller på familjeutflykten på helgen. De är också ett utmärkt val som present till en vän eller familjemedlem.

Örhängen för alla åldrar

Klassiska former eller söta mönster, klä upp varje liten flickas öron med vårt urval av örhängen för barn. Tack vare våra örhängen kommer din lilla flicka att beundras av alla sina vänner!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.