2213-d933af.jpeg
Armband med hängsmycke av marina djur
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Armband med hängsmycke av marina djur

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill du göra din lilla prinsessa glad? Ge henne detta fina armband med snäckskal eller sjöstjärna i present. Ett vackert handgjort armband som din dotter kommer att bli glad över att bära vid ett speciellt tillfälle. Det kommer att matcha alla klädstilar.

Armbandet med havsdjurshänge är ett vävt läderarmband med ett silverfärgat metallspänne. Armbandet pryds av ett silverfärgat hängsmycke med ett havsdjur. Armbandet är justerbart och passar de flesta handleder. Detta armband är perfekt för alla små flickor som älskar havet, med detta armband får du en unik sjöfartsstil.

Komfort och bekvämlighet

Detta vackra armband för flickor uppskattas framför allt för sin charm. Men det är också lätt, enkelt att hantera och bekvämt att bära. Din lilla prinsessa kommer inte att behöva bära runt på det. Havsdjursarmbandet är handgjort med trä- och glaspärlor. Pärlorna är mångfärgade och föreställer olika havsdjur. Armbandet är justerbart och passar de flesta handleder. Armbandet är perfekt för små flickor, tonåringar och även vuxna. Perfekt för alla som älskar havet.
2213-d933af.jpeg

En diskret accessoar

Detta armband med hängsmycke av marina djur är ett magnifikt och elegant smycke som kommer att glädja alla som älskar havet och dess djur. Hänget består av ett skal som skulpterats med finess och precision av högkvalitativt material. Varje element har realistiska detaljer som ger smycket ett livfullt och fängslande utseende. Det är en mångsidig accessoar som kan bäras varje dag för att ge din outfit en touch av charm, eller vid speciella tillfällen för att komplettera din look utan att gå till överdrift. Det är en vacker och diskret accessoar.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.