2198-9d2bb4.jpeg
Enhörningsarmband i silikon för barn
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Enhörningsarmband i silikon för barn

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar din dotter att bära armband? Ge henne detta söta enhörningsarmband i silikon. Ett moderiktigt smycke som hon gärna bär i skolan och visar upp för sina vänner. Detta färgglada armband kommer att pryda din lilla prinsessas handled med charm. Det är den perfekta presenten till hennes födelsedag.

Detta silikonarmband är perfekt för små enhörningsfans! Det föreställer en söt enhörning i klara, oemotståndliga färger. Dessutom är det tillverkat av silikon, så det är mjukt att ta på och passar perfekt för små händer. Barn kommer att älska att bära detta fina armband varje dag eller under sina favoritaktiviteter.

Ett starkt och hållbart armband

Detta armband för flickor är inte bara vackert och sött. Det är tillverkat av silikon och är starkt, hållbart och bekvämt att bära. Det perfekta armbandet för barn. Detta enhörningsarmband i silikon är den perfekta accessoaren för små flickor. Det är tillverkat av mjuk och följsam silikon, vilket gör det mycket bekvämt att bära. Armbandet är utsmyckat med en enhörningsberlock som gör det ännu sötare. Små flickor kommer att älska att bära detta armband varje dag.
2198-9c9d5d.jpeg

Färgglatt och roligt

Vårt enhörningsarmband i silikon för barn är bedårande, färgglatt och kommer säkert att glädja alla små enhörningsfans. Armbandet föreställer en söt rosa enhörning med en mångfärgad man, omgiven av stjärnor och hjärtan. De klara, glada färgerna ger en touch av skoj och nyckfullhet till alla outfits, medan armbandets rundade form passar barns handleder perfekt. De unga kommer att bära det stolt på handleden till skolan eller på väg till födelsedagskalaset! Det är också en bra present till alla enhörningsfantaster.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.