5-delat smyckeset med pärlor och motiv av Snödrottningen i lila
Pärlsmyckesset i 5 delar med motiv av Snödrottningen
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Pärlsmyckesset i 5 delar med motiv av Snödrottningen

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck detta vackra pärlsmyckesset i 5 delar med motiv av Snödrottningen. Ett sött och komplett smycke för små flickor som gillar Disneys tecknade filmer. Om din flicka är det kommer hon garanterat att falla för detta smyckeset med halsband, armband, ring och ett par örhängen. Ge det till din lilla prinsessa i födelsedagspresent.

Detta smyckeset för barn består av 5 delar: ett par örhängen, ett armband, en kedja med hänge och en brosch. Smyckena är prydda med färgglada plastpärlor som föreställer karaktärerna från filmen Snödrottningen: Elsa, Anna, Olaf och Kristoff. Smyckena är tillverkade av plast, så de är lätta och smidiga att bära.

Lätthet och komfort

Detta pärlsmycke är lättviktigt. Din dotter kommer inte att känna sig obekväm eller klumpig när hon bär det. Hon kommer att kunna bära det hela dagen utan att känna något obehag. Vårt pärlsmyckesset i 5 delar är perfekt för små prinsessor! Halsbandet, armbandet och örhängena är prydda med färgglada pärlor i form av hjärtan, blommor och fjärilar. De 2 ringarna är också utsmyckade med pärlor. Hela setet är utsmyckat med ett charmigt Snödrottningmotiv.
2688-8b6ad9.jpeg

Snygga accessoarer

Pärlsmyckesset i 5 delar med motiv av Snödrottningen är ett vackert smyckesset för små flickor som älskar Disneyfilmen “Snödrottningen”. Det första smycket är ett pärlhalsband med ett snöflingehänge. Det andra smycket är ett par matchande örhängen med krokar i sterlingsilver. Det tredje smycket är ett pärlarmband med ett charmigt glasskrona-hänge. Det fjärde smycket är en pärlring med en sten i form av en blå droppe, en påminnelse om den isiga skönheten i kungariket Arendelle. Det är den perfekta presenten till små flickor som älskar Snödrottningen och vill ge sin garderob en touch av magi. Smyckena kan bäras tillsammans för en komplett look!

Den perfekta juvelen

Till barnets födelsedag eller under julgranen är ett halsband den perfekta presenten. Eleganta och diskreta eller färgglada och originella - halsbandet är en oumbärlig modeaccessoar för både flickor och pojkar.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.