2593-5b9429.jpeg
Disney smyckeset med hjärthänge
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Disney smyckeset med hjärthänge

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

En sublim uppsättning smycken med Disney-motiv och ett hjärtformat hänge för små prinsessor. Denna ask innehåller en ring, ett halsband, ett armband och örhängen. Ett komplett smycke till din dotters ceremoni. Dessa smycken för flickor kommer också att vara perfekta för en temakväll.

Setet innehåller ett armband, en kedja med matchande hjärthänge och stiftörhängen. Armbandet har en präglad Snow Queen-logotyp och hjärthänget är också graverat med logotypen. Örhängena är guldpläterade och prydda med små Snow Queen-logotyper. Perfekt för Disney-fans!

Bekväm att bära

Detta Disney-smyckesset kommer att se fantastiskt ut på din dotter. Hon kommer att känna sig som en riktig prinsessa med halsbandet, armbandet, ringen och örhängena. Dessutom är dessa smycken i resin lätta. Din dotter kommer bara att ha roligt när hon bär dem! Detta Disney-smyckesset med hjärthänge är den perfekta presenten till alla som gillar den berömda Disney-prinsessan. Halsbandet och armbandet har ett hjärthänge. Örhängena är blåpläterade.
2593-2967a0.jpeg
2593-0098f2.jpeg

En charmig ensemble

Disney smyckesset med hjärthänge är en elegant och charmig modeaccessoar som kommer att tilltala alla Disney-fans. Setet innehåller ett hjärtformat hänge med ett ikoniskt Disney-motiv samt ett par matchande örhängen, en ring och ett armband. Motivet är fint graverat på hänget, vilket ger det en delikat och raffinerad textur. Alla smycken har samma motiv, vilket skapar en harmonisk och sammanhängande helhet. Smyckena levereras i en elegant presentförpackning, vilket gör dem till en perfekt present till födelsedagar, jubileer eller andra speciella tillfällen.

Den perfekta juvelen

Till barnets födelsedag eller under julgranen är ett halsband den perfekta presenten. Eleganta och diskreta eller färgglada och originella - halsbandet är en oumbärlig modeaccessoar för både flickor och pojkar.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.