Show Filters

Barn behöver en rad tillbehör för att trivas, bland annat en fotpall för barn. Vad är en fotpall? Vilka egenskaper har denna eftertraktade möbel? Här är vad du behöver veta om denna trendiga barnmöbel.

Vad är en barnpuff

Barnpuff är en slags kudde-stol. Det är en rygglös soffa utan träfjädring. Det är en viktig del i ett barns sovrum.

Fotpallen har många användningsområden. Du kan sitta på den, läsa på den eller studera på den. Den finns i flera olika modeller. Den tar sin plats nära mattan eller ditt barns säng.

Varför är puffen en utmärkt present till barn?

Puffen är en unik och originell gåva som kommer att glädja ditt barn. Din lilla flicka eller pojke kommer att uppskatta sittplatsens kompakta utseende.

Det är möjligt att personifiera detta objekt. Du kan få deras namn eller bilden av deras favoritsuperhjälte tryckt på möbelns yttre lager. Ditt barn kommer att använda sin fotpall för att koppla av och varva ner.

Varför en barnfotpall och inte någon annan möbel?

Fotpallen har specifika egenskaper. Den första faktorn som gör den speciell är dess optimala komfort. Med enmjuk och följsam sittpuffkommer ditt barn att känna sig väldigt bekvämt.

För det andra erbjuder sitsen perfekt mobilitet. Om ditt barn vill ta lite frisk luft i trädgården eller sola vid poolen, kan du bära sitsen hela vägen dit. Trädgårdssoffan och soffan är inte lika lätta att transportera.

Barnstolen är lätt att underhålla. För att rengöra fläckar på ytan är några svep med en svamp allt du behöver. För svåra fläckar, ta bort tygöverdraget och tvätta i maskin.

Kan bebisar använda fotpallar?

Barnstolen är också lämplig för spädbarn. För barn är det en sittmöbel, för bebisar är det en plats där de kan ta en tupplur ombonade i denmjuka nallebjörnsformade puffen. Den är perfekt för att lära barnet att sitta upp. När han sitter på puffen uppmuntrar avsaknaden av ett ryggstöd för att stödja ryggen honom att sitta rakt upp.

Dessutom är dess minimalistiska utseende praktiskt. Särskilt denkronformade fotpallentar upp minimalt med utrymme till skillnad från andra verktyg för tidigt lärande. Möbeln anpassar sig till små ytor. Fotpallen kommer inte att skräpa ner i din lägenhet eller ditt hus. Den kan förvaras i ett skåp eller under skrivbordet.

Fotpallen bidrar till ditt barns utveckling. De kommer att känna sig bekväma och tillfreds.

Fotpallen för barn, en originell dekorativ accessoar

Barnens sittpuff har en speciell charm. Tillverkarna har inte sparat på motiven för att göra den till en mycket estetisk möbel. Fotpallen har stor dekorativ potential. Den ger cachet till både dina inomhus- och utomhusutrymmen.

Puffen smälter in i vardagsrummets inredning. Placerad bredvid din soffa eller precis bredvid läsbordet kommer sitsen att ge rummet en estetisk touch, precis som dennahärliga randiga modell.

Barnens fotpall smälter perfekt in i inredningen i ditt barns sovrum. Den ger en originell stil till vardagsrummet.

Du kan också ställa ditt barns fotpall utomhus. Oavsett om det är på terrassen eller i trädgården kommer den här möbeln att hitta sin plats. Dessutom tål den både solens hetta och vinden.

Varför välja rätt fotpall för ditt barn?

Att välja en fotpall är inte något du gör på måfå, eftersom ditt barns komfort är beroende av den. Ditt val kommer att bero på ett antal kriterier.

Typ av fotpall är den första parametern. Medan en stel fåtölj är lämplig för vuxna, är detta inte fallet för barn. Denna möbel verkar för solid för deras ömtåliga kroppar. Menden mjuka puffenuppfyller deras behov av komfort. Den är mjuk att ta på, bekväm och tjock. Den uppblåsbara puffen är också lämplig för spädbarn.

Möblernas färg är den andra faktorn att ta hänsyn till. Välj en modell vars färg matchar hans smak. Om han inte har några preferenser kan du helt enkelt ta hänsyn till färgen på ditt barns sovrum.

FORM är också ett viktigt kriterium. De vanliga geometriska formerna är populära, men djurformer och föremålsformer är mer originella. Så du kan ge ditt lilla barn en fotpall i form av :

  • Panda
  • Björn
  • Giraff

Välj en möbel med rimliga mått. För ett barn är en fotpall på 90 cm x 60 cm mer än tillräckligt.

Slutligen kommer materialet på överdraget och möbelns utformning att avgöra ditt val av fotpall för barn. Välj en sits i polyester eller bomull. De dämpar rörelser och är dessutom slitstarka. Välj ett tygöverdrag. Förutom att vara hygieniskt, undviker tyg risken för infektion och allergier för ditt barn.