3145-e56fec.jpeg
Giraffpuff för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Giraffpuff för barn

284,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Giraffe Footstool är en bedårande accessoar som är utformad för att ge en touch av skoj och komfort till alla barns sovrum. Med sin silhuett som är en trogen imitation av det afrikanska djuret har denna sittpuff en anmärkningsvärt attraktiv design som kommer att glädja barn.

Giraffpuffen är tillverkad av mjuka, slitstarka material och erbjuder optimal komfort så att små barn kan sitta eller ligga på den helt säkert. Den har den perfekta storleken för både barn och vuxna.

Dessutom kan den användas som ett dekorativt föremål i ett barns sovrum, vilket ger rummet en söt och originell touch. Den är lätt att bära med sig tack vare sin låga vikt och kan placeras var som helst i hemmet.

Den giraffformade puffen är också lätt att rengöra tack vare det avtagbara vattentäta locket.

Denna puff är den perfekta gåvan till små djurentusiaster, som får en ny följeslagare som de kan leka med eller vila bekvämt med när de vill.

Så för att sammanfatta, köp denna vackra Giraffpuff för barn nu om du vill ge ditt barn ett användbart tillbehör samtidigt som du stärker deras fantasi på olika teman som djurens vilda natur med denna mycket lekfulla giraff!

En härlig, mjuk puff

Den giraffformade fotpallen är det perfekta tillbehöret för att ge en touch av originalitet och färg till din lilla pojkes eller flickas sovrum. Fotpallen är tillverkad av mjuka, bekväma material och ger ditt barn en lekfull sittplats när det inreder sitt sovrum. Den har perfekt storlek för barn, så de kan enkelt lägga upp fötterna eller sitta på den. Den är lätt och enkel att flytta och kan användas i alla rum i huset: sovrum, vardagsrum eller lekrum. Se ditt barn fantisera ihop sagor och leka med den här fina fotpallen i timmar!
3145-8a6a2c.jpeg

En ursprunglig form

Den är utformad för att vara helt oemotståndlig för de små, med ett lekfullt och färgglatt tryck med de distinkta prickiga fläckarna hos en riktig giraff. Denna originella sittpuff ser verkligen ut som en magnifik giraff med sitt legendariska leende! Den kommer garanterat att ge en ovanlig och bedårande touch till alla rum du väljer att placera den i. Dessutom erbjuder den tillräckligt med sittplatser för två eller tre barn om du planerar ett litet födelsedagskalas eller bara vill organisera en teatereftermiddag under semestern!

För ett enkelrum

Skapa en avkopplande hörna i ditt barns sovrum! De kommer att älska att sjunka ner i en mjuk och skön sittpuff för att läsa, drömma eller leka med sina favoritfigurer och dockor. Se vårt urval av barnpuffar!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.