Brun och blå nallebjörnspuff med pyjamas i ett loungeområde
Puff med nallebjörn
624,0 kr670,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Puff med nallebjörn

624,0 kr670,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna söta nallebjörnspuff kommer att glädja ditt barn. Placera den i ditt barns sovrum för att ge den en touch av ombonad och gullig. Dessutom är denna underbara möbel mjuk, varm och mycket bekväm. Din pojke eller flicka kommer att älska att sitta och koppla av på denna sammetspuff med stoppning.

Puffen Teddy Bear är en kvalitetsprodukt som hela familjen kommer att älska. Den är mjuk att ta på och mycket slitstark, vilket gör den idealisk för barn. Dess unika plyschform gör den mycket attraktiv och rolig, vilket gör den perfekt för barnrum.

En björnpuff för barn

Puffens björnform kommer att fånga ditt barns uppmärksamhet. De kommer inte bara att se den som en björn. Den kommer också att vara en följeslagare. De kommer att älska att gosa med den. Ditt barn kommer att känna sig mindre ensamt i sitt rum med denna björnformade sittpuff. Denna nallebjörnsformade sittpuff är en unik och originell produkt. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är mycket bekväm. Den är en utmärkt present till både barn och vuxna.
3183-dd70db.jpeg

En följeslagare för avkoppling

Barn kommer att älska att mysa med den här fina puffen med sin söta björndesign. Den inbjuder till avkoppling och är perfekt för att mysa med mamma och pappa, läsa en bok eller ta en tupplur. Den är mysig och ombonad. Den är som ett stort gosedjur! Den kan användas som bältesstol, fotstöd eller till och med som ett dekorativt föremål. Dess plyschiga form ger också en behaglig textur vid beröring och inbjuder dig att koppla av. Den är mjuk, praktisk och lätt att ta hand om, vilket gör den till ett viktigt tillbehör för hela hemmet.

För ett enkelrum

Skapa en avkopplande hörna i ditt barns sovrum! De kommer att älska att sjunka ner i en mjuk och skön sittpuff för att läsa, drömma eller leka med sina favoritfigurer och dockor. Se vårt urval av barnpuffar!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.