Brun och rosa djurformad soffpuff med hundmotiv i en hall
Djurformad puffsoffa
624,0 kr909,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Djurformad puffsoffa

624,0 kr909,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter möbler till ditt barns sovrum? Välj denna söta djurformade soffpuff. En möbel som är lika söt som den är mjuk och bekväm, som kommer att glida in i ditt barns sovrum för att göra det mer attraktivt och varmare. Rummet kommer att bli ett mysigt bo med denna fotpall för barn.

Komfort och ömhet

Denna sammetsklädda sittpuff är mycket mer än bara en dekorativ möbel och kommer att bli en riktig följeslagare för ditt barn. Dess djurform kommer att lugna honom. Han kommer gärna att krama den när han behöver. Den kommer att trösta honom och ge honom ömhet.
Soffpuff i form av ett djur, superbekväm och mjuk. Perfekt för både barn och vuxna.
Denna soffa är tillverkad av mjukt, bekvämt tyg med en robust skumstruktur. Den är lätt att rengöra och underhålla. Soffan finns i en mängd olika färger och mönster.

3211-4f2519.jpeg

En dekorativ sittpuff

Denna soffa är en unik och originell produkt som kommer att ge ditt hem en rolig och lekfull touch. Puffsoffan är utformad för att se ut som ett djur och är inte bara bekväm utan också mycket dekorativ.
Designen är inspirerad av olika djur som elefanter, apor och hundar. Varje modell är unik, med sina egna egenskaper och färger. Detaljerna är noggrant utformade för att ge intrycket av att du sitter på ett riktigt djur. Denna fotpall är perfekt för att ge en touch av originalitet och färg till ditt barns sovrum eller lekrum.

För ett enkelrum

Skapa en avkopplande hörna i ditt barns sovrum! De kommer att älska att sjunka ner i en mjuk och skön sittpuff för att läsa, drömma eller leka med sina favoritfigurer och dockor. Se vårt urval av barnpuffar!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.