2024-0a782b.jpeg
Hjärtformad väckarklocka för barn med dubbel klocka
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Hjärtformad väckarklocka för barn med dubbel klocka

340,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är du trött på att din dotter går upp sent varje dag? Ge henne denna lilla hjärtformade väckarklocka. En vacker rosa väckarklocka som kommer att ge hennes sovrum en feminin och söt touch. Utöver sin charm är denna hjärtformade väckarklocka också praktisk och funktionell. Den kommer att vara det perfekta sättet att väcka din lilla prinsessa varje morgon.

Denna hjärtformade väckarklocka är en mycket söt väckarklocka som kommer att glädja ditt barn. Den har två klockor, en för väckarklockan och en för summern, vilket gör den mycket praktisk. Den hjärtformade väckarklockan är också mycket lätt att använda tack vare de enkla, intuitiva knapparna.

En väckarklocka med dubbel klocka

Denna väckarklocka för flickor har en dubbel klocka. Den avger ett kraftfullt larm som din lilla prinsessa kommer att höra även när hon sover djupt. Denna hjärtformade väckarklocka med dubbel ringklocka är det perfekta tillbehöret för att försiktigt väcka ditt barn. Den söta, färgglada designen kommer att glädja ditt barn och hjälpa henne att få en bra start på dagen. De två klockorna gör det enkelt att justera volymen på väckarklockan, för en mild eller mer intensiv väckning beroende på dina preferenser. Den hjärtformade väckarklockan har också en LED-indikator så att du snabbt kan se vad klockan är, även i mörker. Så ditt barn kan enkelt ställa in väckningstiden och göra sig redo att möta dagen med ett leende!
2024-255e6c.jpeg

Ett lättanvänt objekt

Denna söta och praktiska accessoar är utformad för att hjälpa ditt barn att komma upp på morgonen. Väckarklockan har en lättläst urtavla med tydliga, ljusa siffror som gör att ditt barn vet vad klockan är, även när det är mörkt. Visarna är också tydligt synliga och lätta att läsa av, även för de yngsta barnen. Den är enkel att använda med enkla, intuitiva knappar. Ditt barn kan enkelt ställa in tid och larm genom att trycka på knapparna på baksidan av väckarklockan. Den supersöta designen hjälper dem att komma upp på gott humör till skolan!

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.