Beröringskänslig droppformad sänglampa med ögon och näsa i svart
Taktil droppformad nattlampa
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Taktil droppformad nattlampa

284,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn att sova med ljuset tänt? Ge dem då denna söta droppformade nattlampa i present! En originell nattlampa för barn med ett leende ansikte som hon kommer att älska att ha på sitt nattduksbord. Den kommer att lysa upp hennes sovrum på natten och samtidigt göra rummet ljusare.

Denna nattlampa är perfekt för att lysa upp ditt sovrum. Den är lätt att använda med sin tryckkänsliga strömbrytare, och dess droppformade form ger dig en touch av elegans. Med den här lampan kan du läsa en bok i lugn och ro i sängen på kvällen, eller helt enkelt låta den vara tänd hela natten om du är mörkrädd.

3 lägen för nattbelysning

Denna nattlampa för barn har tre ljuslägen för att göra rummet lite mysigare på natten. Beroende på humör kan ditt barn ställa in den på vitt ljus, andningsbart ljus i 7 färger eller 7 enkla färger. Denna sänglampa är perfekt att använda som läslampa eller nattlampa. Den är enkel att använda med en tryckkänslig knapp på lampans ovansida. Lampan är tillverkad av plast och mäter ca 12 cm i höjd. Lampan drivs av 3 AAA-batterier (ingår ej).

Touch-kontroll

En taktil sänglampa i form av en vattendroppe, en originell och elegant dekorativ accessoar för ditt sovrum. Denna eleganta, moderna design har en transparent glasskärm i form av en droppe, placerad på en förkromad metallbas. Den har ett beröringskänsligt kontrollsystem som gör att du kan justera ljusintensiteten efter dina behov. Tryck helt enkelt på lampans bas för att tända eller släcka ljuset, eller för att justera ljusstyrkan efter dina önskemål. Lampan är perfekt för att läsa en bok innan läggdags, arbeta eller helt enkelt för att ge din inredning en touch av stil. Den är ett perfekt val för alla som vill ge sin sovplats en sofistikerad och modern touch.

För ett vackert nattduksbord!

Nattlampan är mer än bara ett dekorativt föremål, den kan hjälpa ditt barn att somna, lugna det eller skapa en lugn atmosfär för läsning eller teckning. Vårt urval är här för dig!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.