Robotväckarklocka i metall med röd telefonlåda och rosa blommor
Robotväckarklocka i metall
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Robotväckarklocka i metall

397,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Den här lilla roboten kommer säkert att glädja din pojke. Som en statyett kan den placeras på nattduksbordet eller ett litet skrivbord för att komplettera inredningen i hans sovrum. Och det är mer än bara en metallrobot. Den levereras med en klocka så att din pojke alltid vet vad klockan är.

Metallrobotväckarklockan är en snygg och rolig väckarklocka som kommer att vara ett utmärkt tillskott till din heminredning. Denna unika väckarklocka är tillverkad av stark, hållbar metall, vilket gör den extremt slitstark och pålitlig.

Den eleganta designen på robotväckarklockan i metall kommer att ge din heminredning en touch av stil samtidigt som den håller ditt utrymme organiserat och rent. Robotväckarklockan i metall är också mycket enkel att använda och underhålla, vilket gör den perfekt för personer som har svårt att vakna på morgonen.

Funktion för väckarklocka

Vill du hjälpa ditt barn att vakna i tid varje morgon? Ge honom denna robotväckarklocka. Den kan enkelt programmeras så att den ringer när din lilla pojke vill vakna. Det är en unik och originell produkt, tillverkad av material av hög kvalitet och med stilfull finish. Denna väckarklocka är perfekt för barn och vuxna som älskar robotar. Den är också perfekt för robotsamlare. Den är enkel att använda och har ett brett utbud av funktioner. Den är också mycket stark och hållbar. Denna väckarklocka är en utmärkt present till barn och vuxna.
2043-a7c715.jpeg

En väckarklocka utöver det vanliga

Denna robotväckarklocka i metall är en unik och originell accessoar som ger ditt sovrum en futuristisk touch. Väckarklockan är tillverkad av högkvalitativ metall och är stark och hållbar, vilket ger den en lång livslängd. Robotväckarklockans design är inspirerad av science fiction-robotar, med rena, moderna linjer. Färgerna silver, svart och gult ger den en elegant och sofistikerad look. Det är en unik och praktisk accessoar som ger ditt sovrum en touch av stil. Med sin solida konstruktion och användarvänlighet är den det perfekta valet för alla som letar efter en väckarklocka som sticker ut från mängden.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.