Liten robotväckarklocka för barn med blå penna
Liten väckarklocka för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Liten väckarklocka för barn

511,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en originell väckarklocka till din pojke eller flicka? Välj den här lilla robotväckarklockan för barn. Det är omöjligt att inte falla för dess charm. Den här söta roboten kommer att bli ett tillskott i ditt barns samling av figurer. Och den är inte bara till för dekoration. Denna robotväckarklocka har en inbyggd larmfunktion som väcker ditt barn i tid varje morgon.

Den här lilla robotväckarklockan är perfekt för barn! Den är enkel att använda och mycket rolig tack vare sina många funktioner. Den kan användas som väckarklocka, nattlampa eller sänglampa. Den har också en kalender och ett alarm. Dessutom kan den laddas via USB, vilket är riktigt praktiskt. Barnen kommer att älska den här lilla robotväckarklockan!

Lätt att konfigurera

Den här lilla roboten med klocka ser till att ditt barn alltid kommer i tid till skolan eller möten. Med 2 knappar på baksidan är det enkelt att ställa in tid och konfigurera en väckarklocka. Den här lilla robotväckarklockan är perfekt för barn! Den är enkel att använda och låter dig ställa in tid och alarm. Roboten har också en indikator för låg batterinivå, vilket är praktiskt för att veta när den behöver laddas.
2053-12fae1.jpeg

Ett roligt larm

Den lilla robotväckarklockan är ett roligt och praktiskt tillbehör som hjälper ditt barn att stiga upp på gott humör varje morgon. Den är designad med klara färger och en rolig form som kommer att tilltala alla barn. Den lilla roboten har också en alarmfunktion som kan ställas in så att den ljuder vid önskad tidpunkt. Ditt barn kommer att bli glad över att vakna till de roliga ljuden från den lilla roboten, vilket uppmuntrar dem att gå upp ur sängen. Den är också lätt och kompakt, vilket gör den enkel att bära med sig på resan eller när man är på språng.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.