1988-15df25.jpeg
Väckarklocka med uggla för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Väckarklocka med uggla för barn

397,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Kommer ditt barn ofta för sent till skolan? Då kanske det är dags att väcka honom tidigare! Med denna söta uggleformade väckarklocka kommer han att gå upp i tid för att göra sig redo för skolan. Den här lilla väckarklockan är praktisk och lätt att använda och kommer att lära ditt barn goda väckningsvanor.

Ugglans väckarklocka är en rolig och lärorik produkt för barn. Den har en inbyggd väckarklocka så att du kan ställa in ditt barns väckningstid. Den digitala displayen är tydlig och lätt att läsa. Ugglans väckarklocka har också en snooze-funktion som kan fördröja alarmet med 5 minuter.

Barn kan också upptäcka visarna på klockan med hjälp av pekarfunktionen. Ugglans väckarklocka drivs av ett AA-batteri (ingår).

En söt väckarklocka för barn

Uggleformen på denna väckarklocka för barn kommer att fascinera din pojke eller flicka. De kommer att älska den så fort de ser den. Och de kommer inte att ha några problem med att hantera den. Denna väckarklocka är enkel att ställa in. Och när den startar trycker du bara på knappen på hans huvud för att stoppa den. Ugglans väckarklocka är en rolig och originell väckarklocka som kommer att glädja både stora och små! Den har en bakgrundsbelyst LCD-skärm, ett justerbart ljudlarm och en indikator för låg batterinivå. Ugglans väckarklocka har också en snoozeknapp, så att du kan ta en liten tupplur innan du börjar dagen!
1988-e58e95.jpeg
1988-73b4f9.jpeg

En rolig och enkel väckarklocka

Den uggleformade väckarklockan är ett roligt och praktiskt sätt att hjälpa små barn att komma upp på morgonen. Väckarklockan har en tydlig, lättläst urtavla med tydliga siffror så att barnen kan lära sig att läsa av tiden. Visarna är också lätta att se, så att barn snabbt kan förstå hur en analog väckarklocka fungerar. Den är mycket enkel att använda, med intuitiva inställningsknappar som är lätta att nå. Den är också lätt att sätta upp, med en stabil bas som förhindrar att väckarklockan faller eller glider.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.