1625-3e9c4d.jpeg
Söt nattlampa i form av en katt
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Söt nattlampa i form av en katt

454,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Ogillar ditt barn att sova i mörker? Istället för att låta sovrumslampan vara tänd hela natten, ge dem denna söta nattlampa för barn i form av en sovande katt. Din pojke eller flicka kommer inte att kunna motstå dess charm. Dessutom kommer den att hjälpa dem att somna snabbare på kvällen.

Den här lilla lampan är perfekt för att lysa upp ditt sovrum på natten. Den är formad som en katt och ser riktigt söt ut. Lampan är tillverkad av plast och är ca 12 cm hög. Den här lampan är den perfekta presenten till alla barn som älskar djur! Den kommer att se bra ut i alla sovrum.

En dekorativ nattlampa

Denna kattformade sänglampa kommer inte bara att lysa upp ditt barns sovrum. Placerad på nattduksbordet kommer den också att ge rummet en söt, lekfull touch. Nattlampan är dessutom enkel att använda. Den levereras med en fjärrkontroll för enkel användning. Denna sänglampa är det perfekta komplementet till din sovrumsinredning. Den är formad som en söt katt med ett mjukt vitt tyg. Lampan är perfekt för sovrum, kontor eller väntrum.
1625-320b6d.jpeg
1625-f74658.jpeg

Mjukt ljus

Lampan är tillverkad av material av hög kvalitet, vilket garanterar hållbarhet och motståndskraft mot stötar och repor. Lampans färg är mjuk och rogivande, vilket skapar en avkopplande atmosfär i rummet. Lampan har en lättanvänd på/av-brytare som sitter på nätsladden. Den använder en energibesparande LED-lampa som ger ett mjukt, varmt ljus, perfekt för läsning eller för att skapa en romantisk atmosfär. Den har också en dimmerbrytare så att du kan justera ljusintensiteten efter dina önskemål.

För ett vackert nattduksbord!

Nattlampan är mer än bara ett dekorativt föremål, den kan hjälpa ditt barn att somna, lugna det eller skapa en lugn atmosfär för läsning eller teckning. Vårt urval är här för dig!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.