1358-fd6e23.jpeg
Digital väckarklocka i form av en dinosaurie för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Digital väckarklocka i form av en dinosaurie för barn

511,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Behöver ditt barn lite hjälp med att vakna på morgonen? Placera denna dinosaurieformade digitala väckarklocka i sovrummet. Den roliga, ljusa designen kommer garanterat att falla i smaken! Förutom att hjälpa dem att vakna kommer denna väckarklocka för barn också att lysa upp deras sovrum med sin söta, lekfulla touch.

Denna dinosaurieformade digitala väckarklocka är perfekt för små dinosauriefans! Den är enkel att använda och låter dig ställa in tid och alarm. Den unika dinosauriedesignen kommer säkert att tilltala barnen, och den blå bakgrundsbelysningen gör det lätt att läsa av tiden även i mörker.

Lätt att justera

Din pojke eller flicka kommer inte att ha några problem med att ställa in denna lysande digitala väckarklocka. Allt som krävs är några knapptryckningar. Denna väckarklocka för barn visar tydligt tid, datum, alarm och till och med temperaturen i rummet. Den är också lätt att bära med sig. Denna digitala väckarklocka i form av en dinosaurie är perfekt för små dinosauriefans! Den är enkel att använda och låter dig ställa in tid och alarm. Den unika dinosauriedesignen kommer garanterat att glädja både stora och små!
1358-891415.jpeg
1358-fd6e23.jpeg

Perfekt för att lära sig klockan

Den digitala urtavlan på denna dinosaurieformade digitala väckarklocka för barn visar tiden i stora, lättlästa tecken, tillsammans med datum och omgivningstemperatur. De självlysande siffrorna gör det lätt att läsa, även i mörker, och bakgrundsbelysningen kan aktiveras med en knapptryckning för användning nattetid. Denna väckarklocka har också en alarmfunktion, med ett urval av melodier för att försiktigt väcka ditt barn. Snooze-funktionen förlänger sömnen med några minuter. Den är perfekt för att lära sig klockan samtidigt som man har roligt, och för att hjälpa ditt barn att gå upp på gott humör varje morgon.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.