2002-667558.jpeg
Väckarklocka för barn med kaninöra
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Väckarklocka för barn med kaninöra

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill du ge ditt barn en väckarklocka? Denna söta kaninöronväckarklocka kommer att vara perfekt! Din lilla flicka eller pojke kommer att älska den med sina två öron och två små tassar. De kommer genast att vilja ställa den i sitt sovrum för att dekorera sitt nattduksbord. Varje morgon kommer den här kaninformade väckarklockan att ringa för att få upp dem.

Denna kaninörade väckarklocka är perfekt för små barn. Väckarklockan låter mjukt och kaninörat rör sig för att försiktigt väcka barnet. Barn kan också trycka på kaninörat för att stoppa väckarklockan. Väckarklockan har också en nattlampa som tänds automatiskt när barnet vaknar på natten.

Praktiskt och enkelt

Ditt barn kommer snabbt att bli bekant med denna kaninformade väckarklocka. Väckarklockan är enkel att använda och kan ställas in på bara några sekunder. Väckarklockan med kaninöron är en produkt som hjälper barn att vakna försiktigt. Denna produkt är mycket praktisk för föräldrar med små barn som inte alltid kan vara där när de vaknar på natten. Denna väckarklocka är perfekt för alla barn med sin söta kaninform.
2002-c3d5c8.jpeg

För en oberoende väckarklocka

Denna väckarklocka för barn med kaninöra är inte bara bedårande, den är också mycket praktisk för att hjälpa barn att gå upp på morgonen. De kommer att kunna gå upp själva på morgonen och göra det som vuxna gör! Den är verkligen lätt att använda. Siffrorna är stora och lätta att se, vilket är perfekt för barn som precis har börjat lära sig klockan. Väckarklockan har också ett larm som kan ställas in så att det ringer när som helst. Föräldrar kan ställa in larmet så att deras barn vaknar vid en viss tid varje dag, vilket hjälper till att skapa en hälsosam och regelbunden sömnrutin.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.