1350-2b424d.jpeg
Super Mario digital väckarklocka för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Super Mario digital väckarklocka för barn

227,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Har ditt barn svårt att vakna på morgonen? Ge dem denna digitala Super Mario-väckarklocka. De kommer att älska det färgglada tecknade motivet. Och de kommer att älska den ljusa looken också. Mycket mer än bara en väckarklocka, detta tillbehör kommer också att ge en dekorativ touch till rummet. Speciellt eftersom den ändrar färg och kan personifieras.En effektiv väckarklocka för barn

Super Mario digital väckarklocka för barn är en rolig, interaktiv elektronisk väckarklocka med den ikoniska videospelskaraktären Super Mario. Denna digitala väckarklocka för barn är perfekt för små Super Mario-fans, eftersom den låter dig ta reda på tiden samtidigt som du har kul med denna världsberömda karaktär.

Den digitala Super Mario-väckarklockan för barn är enkel att använda och har massor av roliga funktioner som ett hörbart alarm, LED-bakgrundsbelysning, indikator för låg batterinivå och testknapp.

Denna digitala väckarklocka för barn är tillverkad av högkvalitativ plast. Den drivs av ett AA-batteri (ingår ej) och är lämplig för barn från 3 år och uppåt.

En effektiv väckarklocka för barn

Denna väckarklocka för barn är enkel att programmera. Men framför allt är den effektiv. Din lilla pojke eller flicka kommer att älska ljudet och ljuset som den avger när den ringer. Super Mario digital väckarklocka för barn är en rolig, färgglad väckarklocka som kommer att tilltala både stora och små! Den har en bakgrundsbelyst LCD-skärm, ett hörbart alarm och en snooze-funktion.
1350-c3cca9.jpeg
1350-2b424d.jpeg

En väckarklocka med rolig design

Denna digitala Super Mario-väckarklocka för barn är en rolig och praktisk produkt som kommer att glädja fans av Mario-universumet. Med sin färgglada, roliga design är den perfekt för att lysa upp ett barns sovrum och väcka dem i tid. Förutom sin huvudfunktion som väckarklocka är denna produkt också ett roligt dekorativt föremål för ett barns sovrum. Den är tillverkad av högkvalitativa material för att garantera en lång livslängd och säker användning för barn. Det är en perfekt present till unga Mario-fans som vill lägga till en touch av fantasi till sin morgonrutin. Med sina praktiska funktioner och roliga design kommer den säkert att tilltala barn i alla åldrar.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.