Färgglatt tecknad täcke för en rosa flickas sovrum
Tecknat täcke för barn
681,0 kr795,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Tecknat täcke för barn

681,0 kr795,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill du ge ditt barns sovrum en rolig och färgglad touch? Klä upp deras säng med detta magnifika barntäcke med tecknade motiv. Ett täcke med tryck av hans tecknade favoritkaraktärer som hjälper honom att sova gott och känna sig bekväm i sitt sovrum.

Det tecknade påslakanet är perfekt för små sovare! Med sitt lekfulla, färgglada tryck kommer det att glädja barn och ge dem söta drömmar.

Förutom att vara mycket bekvämt är detta täcke lätt att ta hand om och tvätta.

Ett täcke av polyesterfiber för barn

Detta tecknade täcke är inte bara vackert! Det är tillverkat av polyester, vilket gör det bekvämt och slitstarkt. Detta barntäcke kommer att behålla sin glans under lång tid. Barntäcken är perfekta för små sovare! Med en söt design och ultramjukt tyg är dessa barntäcken perfekta för små barn som älskar att mysa under täcket. Barntäckena är tillverkade av 100% polyestermikrofiber, vilket gör dem mjuka att ta på och bekväma för små sovare. Barntäcken är lätta att sköta och kan maskintvättas i 30 grader.
1298-8eae03.jpeg
1298-f08bc1.jpeg

Vackra, färgglada tryck

Cartoon barntäcke är perfekt för barn som älskar tecknade figurer. Det är dekorerat med motiv från populära tecknade serier. De färgglada motiven gör ditt barns sovrum lite roligare och stimulerar fantasin. Sammantaget är Cartoon Kids-täcket ett perfekt val för föräldrar som vill ge sitt barn en bekväm och rolig natts sömn. Med sina bedårande tecknade motiv och överlägsna kvalitet är detta täcke en klok investering för alla familjer.

I Morfeus armar

Ge ditt barn en god natts sömn med vårt urval av barntäcken. De är också perfekta för att bygga ett fort i ditt barns sovrum för några fantastiska äventyr!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.