1467-bf4066.jpeg
Nattlampa med fjäril
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Nattlampa med fjäril

1363,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill du utrusta ditt barns sovrum med en sänglampa som hjälper dem att läsa på natten? Välj denna magnifika sänglampa i form av en fjäril. Den kommer att se bra ut på ditt barns nattduksbord. Dess glödlampsljus kommer att ge riklig belysning på kvällen.

Denna fjärilsformade sänglampa är perfekt för att lysa upp ditt sovrum och skapa en mjuk, välkomnande atmosfär. Den sprider ett mjukt, lugnande ljus som är perfekt för att hjälpa dig att slappna av och somna. Den vackra fjärilsformen och de klara färgerna ger din inredning en touch av fantasi. Lampan är enkel att installera och använda, och är dessutom extremt energieffektiv.

En dekorativ lampa

Denna nattdukslampa för barn är mer än bara ett belysningstillbehör, den är också dekorativ. Placerad i pojkens eller flickans sovrum kommer denna bordslampa i tonat glas att ge en touch av gullighet och elegans. Det är den perfekta lampan för att lysa upp ditt sovrum på kvällen. Den är tillverkad av plast och metall och har en blank yta som ger den en elegant och modern look. Lampan är perfekt som belysning vid sängen eller skrivbordet, och passar även utmärkt som present till barn.
1467-69feeb.jpeg
1467-579c63.jpeg

Mjukt, varmt ljus

Nattlampan Butterfly är ett dekorativt tillbehör som ger en touch av poesi och mjukhet till ditt sovrum. Lampan är tillverkad av högkvalitativa material och är robust och slitstark. Den har en fjärilsformad skärm som sprider ett mjukt, varmt ljus i hela rummet. Lampans bas ger en extra touch av charm och elegans. Denna sänglampa är mycket enkel att använda tack vare på/av-brytaren som sitter på strömkabeln. Denna sänglampa är en accessoar av högsta kvalitet som kommer att ge ditt hem en touch av magi och drömmar. Tveka inte att unna dig denna unika lampa!

För ett vackert nattduksbord!

Nattlampan är mer än bara ett dekorativt föremål, den kan hjälpa ditt barn att somna, lugna det eller skapa en lugn atmosfär för läsning eller teckning. Vårt urval är här för dig!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.