Show Filters

Vilka olika typer av handskar finns det för barn?

När temperaturen sjunker är det viktigt att skydda våra barns händer med varma handskar. Det finns olika typer av barnhandskar som passar för olika aktiviteter. För utomhusaktiviteter som skidåkning, motorcykel eller cykling rekommenderar vi att du väljer handskar med förstärkt hand- och fingerskydd. Dessa handskar är ofta tillverkade av vatten- och vindavvisande material för optimalt skydd mot väder och vind.

För yngre barn är det bäst att välja handskar med en mjuk, plyschig beläggning för extra komfort och värme. Ull- eller fleecehandskar är perfekta för småbarn. I Frankrike finns ett antal varumärken som erbjuder varma handskar för barn, bland annat Decathlon, Salomon och Rossignol. Dessa märken erbjuder ett brett utbud av valmöjligheter för alla åldrar och alla aktiviteter. Sammantaget är det viktigt att välja varma handskar som är anpassade till ditt barns aktivitet, för optimalt skydd av händerna mot kyla.

Med rätt kläder och utrustning kan dina barn njuta fullt ut av sina vinteraktiviteter utan att behöva vara rädda för kylan. Håll utkik efter fina barnhandskar och mössor i vår kollektion! Du kommer att ha massor att välja mellan.

Med ett brett utbud av modeller och färger tillgängliga på marknaden har det aldrig varit enklare att hitta den perfekta handsken för ditt barn. Så tveka inte längre, utrusta dina barn med rätt handskar och låt dem ha kul i full säkerhet!

Vilka är tipsen för att välja rätt handske till ditt barn?

Att välja barnhandske är ett viktigt steg för att garantera ditt barns säkerhet och komfort när det ägnar sig åt utomhusaktiviteter. Här är några tips för att välja rätt handske:

1. Storlek: Det är viktigt att välja en handske som matchar storleken på ditt barns hand. En för stor handske kan glida av och göra det svårt att röra sig, medan en för liten kan hindra blodcirkulationen och orsaka smärta.

2. Typ av aktivitet: Det finns olika typer av handskar för olika aktiviteter. För skidåkning är det till exempel lämpligt att välja handskar som är vattentäta och varma, med bra grepp för att hålla i stavarna. För cykling kan handskar med vaddering i handflatorna ge bättre skydd vid ett eventuellt fall.

3. Material: barnhandskar är ofta tillverkade av syntetiska eller naturliga material som läder eller ull. Varje material har sina fördelar och nackdelar. Ullhandskar är varma men mindre vattenavvisande, medan läderhandskar är mer slitstarka men kräver regelbundet underhåll.

4. Säkerhet: Vissa barnhandskar är utrustade med säkerhetsfunktioner som reflexer för att synas i mörker eller fingerförstärkningar för att förhindra skador. Genom att följa dessa tips bör du kunna hitta den perfekta handsken för ditt barn, med optimalt skydd och komfort. För att se till att ditt barn inte blir förkylt kan du välja vinterpaket somSpecialpaket för barn: ett par handskar + halsduk + Patrol Patrol-mössa.

Varför ska du välja stickade handskar till dina barn?

Stickade vantar är ett perfekt val för barn när det gäller att hålla händerna varma under vintermånaderna. Stickade handskar är tillverkade av mjuka, bekväma material som inte orsakar irritation eller klåda på barns känsliga hud. Stickade handskar är också mycket slitstarka och tåliga, vilket innebär att de klarar den utomhuslek och de aktiviteter som barn älskar så mycket.

De är också lätta att sköta och rengöra, vilket är en extra bonus för upptagna föräldrar. Förutom att vara praktiska och funktionella är stickade handskar också väldigt snygga och finns i en mängd roliga färger och mönster för barn. De som gillar söta handskar för barn kan väljasöta stickade katthandskar för barn. Det innebär att barnen kan välja handskar som speglar deras personlighet och individuella stil samtidigt som de håller sig varma och mysiga.

Slutligen är stickade handskar ett ekonomiskt val för budgetmedvetna föräldrar. De är ofta billigare än andra typer av vinterhandskar, vilket innebär att föräldrar kan köpa flera par till sina barn utan att spendera en förmögenhet. Sammanfattningsvis är stickade handskar för barn ett praktiskt, slitstarkt, bekvämt, snyggt och ekonomiskt val för barn. De håller dina barns händer varma under vintermånaderna och gör att de kan leka och ha roligt på ett säkert sätt. Så varför inte välja stickade handskar till dina barn den här säsongen?

Vikten av lämpliga handskar för att skydda barns händer

Barns händer är särskilt ömtåliga och kräver lämpligt skydd när de hanterar föremål eller utför manuella aktiviteter. Därför är det viktigt att välja handskar som passar deras storlek och ålder för att garantera deras säkerhet.

Snabb leverans av dessa produkter är också viktigt för att undvika förseningar i genomförandet av effektiva skyddsåtgärder. Genom att välja kvalitetshandskar kan du skydda dina barns händer från skärsår, brännskador och andra potentiella skador. Ta inga onödiga risker och se till att du beställer rätt handskar nu för snabb leverans och optimal skyddstid.

Utforska vår kollektion av färgglada och funktionella handskar för barn

Upptäck vår kollektion av färgglada och funktionella handskar för barn, perfekta för alla utomhusaktiviteter! Oavsett om det är för en dags ridning eller bara lek utomhus, erbjuder våra handskar optimal komfort och maximalt skydd. De finns i en rad klara färger och ser också bra ut och kommer säkert att glädja även de yngsta ryttarna.

Beställ nu och ge dina barn kvalitetshandskar så att de kan få ut det mesta av sina dagar utomhus!