6 par handskar i svart, vitt, grått, beige, rosa och rött
Mjuka, färgglada plyschhandskar för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Mjuka, färgglada plyschhandskar för barn

170,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Våra mjuka och färgglada plyschhandskar för barn är det perfekta valet för att hålla ditt barns händer varma på vintern. De är tillverkade av mjuk bomull som är skön att bära. De är lätta att ta på och av tack vare sin enkla och effektiva design. Den färgglada och lekfulla designen tilltalar barn i alla åldrar.

Ett par mycket varma handskar

Färgglada barnhandskar i plysch är ett måste för små barn som vill hålla sig varma och snygga på samma gång. Handskarna är tillverkade av högkvalitativa material och är mjuka och sköna att ta på, vilket gör dem perfekta för barn med känslig hud. De är tillräckligt tjocka för att skydda barnens händer från isande vind och snö, men tillräckligt lätta för att de ska kunna röra sig fritt. De är lätta att ta på och av tack vare den enkla designen och det stretchiga materialet.

Fina färger

Dessa plyschhandskar finns i en mängd ljusa, roliga färger och är ett utmärkt sätt att sätta färg på ditt barns garderob. Starka färger som rosa eller rött kommer säkert att tilltala barn i alla åldrar. Barnhandskar i plysch är också mycket praktiska för vardagsbruk. Dessutom kan de tvättas i maskin, vilket gör dem lätta att ta hand om. De små kommer att älska att ha dem på sig och visa upp dem för sina vänner.

Skydda dina små älsklingar från kylan!

Upptäck hela vår kollektion av vinterhandskar, supersöta och sköna för ditt barns små händer. Tillverkade av högkvalitativa, bekväma material i en rad olika färger och mönster, så att ditt barn har gott om valmöjligheter och kan bära dem varje dag hela vintern lång. Vintern närmar sig, så det är viktigt att skydda dina småttingar från kylan.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.