6 par mönstrade vantar arrangerade i en cirkel
Finmönstrade vantar för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Finmönstrade vantar för barn

170,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Våra smala, mönstrade barnvantar är en praktisk modeaccessoar för kalla dagar. De ger optimalt skydd mot kyla och vind, samtidigt som de är bekväma. De färgglada mönstren tilltalar alla barn. De är lätta och enkla att bära, så att ditt barn kan röra sig fritt utan att begränsas av tjocka vantar.

För en varm vinter

Dessa vantar är speciellt utformade för små händer och är mjuka, bekväma och varma och ger optimalt skydd mot vinterkylan. Vantarna är tillverkade av högkvalitativa material och är lätta och andas, så att barnen kan leka och röra sig fritt samtidigt som de håller sig varma. Oavsett om de leker i snön, åker pulka eller bara är ute och går med familjen är dessa fint mönstrade barnvantar ett perfekt val för att hålla små händer varma och torra hela vintern.

Så söta modeller

De roliga, färgglada mönstren ger en touch av lekfullhet till helheten, vilket gör dessa vantar till ett perfekt val för barn som gillar att ha roligt samtidigt som de är väl skyddade. Vantarna är lätta att ta på och av och har en ribbad mudd som ger perfekt passform och håller den kalla vinden ute. Förstärkta sömmar ger extra hållbarhet, och det mjuka innerfodret i plysch ger optimal komfort. Den barnvänliga storleken ger perfekt passform för enkel och praktisk användning.

Skydda dina små älsklingar från kylan!

Upptäck hela vår kollektion av vinterhandskar, supersöta och sköna för ditt barns små händer. Tillverkade av högkvalitativa, bekväma material i en rad olika färger och mönster, så att ditt barn har gott om valmöjligheter och kan bära dem varje dag hela vintern lång. Vintern närmar sig, så det är viktigt att skydda dina småttingar från kylan.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.