6924-39edf8.jpeg
3D geometriskt träpussel
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

3D geometriskt träpussel

397,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

En pedagogisk leksak kan bara vara bra för ditt barns utveckling. Detta träpussel är ett roligt sätt för din lilla pojke eller flicka att lära sig om de geometriska former som finns. Detta färgglada barnpussel kommer att fånga deras uppmärksamhet. Han eller hon kommer att älska att ha roligt med att placera formerna på sina respektive platser.

3D-pusslet med geometriska former i trä är ett utmärkt sätt för barn att lära sig om olika geometriska former. Pusslet är tillverkat av högkvalitativt trä och är lätt att montera. Barnen kan lära sig att identifiera de olika geometriska formerna samtidigt som de har roligt. 3D-pusslet med geometriska former är ett utmärkt inlärningsverktyg för barn.

En pedagogisk leksak för barn

Detta 3D-pussel i trä med geometriska former är ett roligt och pedagogiskt spel för tidig inlärning för barn, som hjälper dem att utveckla sin spatiala förmåga, logik och kreativitet. Pusslet är tillverkat av naturligt trä, vilket ger det en behaglig känsla och en finish av hög kvalitet. Pusslet består av en serie geometriskt formade bitar som enkelt kan sättas ihop. Bitarna har olika former, t.ex. trianglar, kvadrater och cirklar, vilket gör att spelaren kan bygga en mängd olika modeller med hjälp av sin egen fantasi. Förutom att vara rolig är denna aktivitet också bra för den kognitiva utvecklingen. Den stimulerar fantasin och uppmuntrar koordinationen mellan hand och öga, samtidigt som den förbättrar koncentrationen och komplex problemlösning.
6924-51b962.jpeg

Ett unikt spel

Detta pussel är noggrant utformat för att erbjuda en helt annan upplevelse än konventionella pussel. Detta kit innehåller också kort med flera modeller att montera för att hjälpa spelarna att utveckla sina kognitiva färdigheter samtidigt som de har roligt. De enkla instruktionerna som medföljer denna produkt garanterar en lyckad upplevelse för alla som vill anta utmaningen att bygga dessa pussel. Det är ett utmärkt sätt att lära sig känna igen former och färger, för extra roligt lärande! Barn kommer att kunna tillbringa timmar med att leka med detta fantastiska pussel.

Pusslet, ett tidlöst spel

Med 2, 48, 150 eller 500 bitar är pussel det perfekta sättet att stimulera barn, från småbarn till tonåringar, med motiv av deras favoritkaraktärer, vackra landskap eller konstverk. Ge bort ett barnpussel nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.