Turkos geometriskt 3D-magnetpussel med färgade motiv mot en vit bakgrund
Geometriskt magnetiskt 3D-pussel
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Geometriskt magnetiskt 3D-pussel

397,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar din lilla pojke eller flicka pussel? Ge dem då detta geometriska magnetiska 3D-pussel. Tack vare denna pedagogiska leksak kommer de att kunna ha roligt och lära sig på samma gång. Detta pussel låter dem inte bara använda sina händer, utan hjälper dem också att memorera de olika geometriska formerna. Det kommer att hjälpa ditt barns intellektuella utveckling.

Det magnetiska geometriska 3D-pusslet är en pedagogisk leksak för barn. Det är tillverkat av giftfria, miljövänliga material. Pusslet kan hjälpa barn att utveckla sin kreativitet, fantasi och finmotorik. Magnetiska 3D-pussel är ett utmärkt sätt för barn att lära sig geometriska former.

Kreativitet och reflektion

3D geometric shape magnetic puzzle är ett spännande byggspel som kombinerar kreativitet och tänkande. Pusslet består av en serie magnetiserade geometriska träbitar som kan sättas ihop till en otrolig mängd olika former. Bitarna är fint utformade och anmärkningsvärt exakta, vilket gör dem lätta att passa ihop utan att använda några verktyg. Deras unika design gör att barn kan utforska sin kreativa förmåga genom att arbeta med olika modeller för att bygga komplexa strukturer i volym. De är perfekta för att förbättra barns hand-öga-koordination, finmotorik och spatiala tänkande. Det kan också bidra till att stimulera fantasin samtidigt som det utvecklar logiskt tänkande och ett öga för detaljer.
6934-4e1b47.jpeg
6934-a928a2.jpeg

Roligt och lärorikt på samma gång

De består av en mängd geometriska delar som tillverkats med enastående finess av slagtåligt magnetiskt material och som enkelt kan sättas ihop för att skapa fascinerande och mångsidiga strukturer. De prismatiska formerna inkluderar en triangulär pyramid, en kvadratisk pyramid och en triangulär tetraeder. De vackra och perfekt balanserade formerna har utformats för enkel montering. Det finns en manual med olika former att reproducera, så att barnen kan ha en modell och omsätta det de ser på manualen i praktiken. Det är ett utmärkt utvecklingsspel som också är roligt och lekfullt. En utmärkt present till barn som älskar intellektuella äventyr!

Pusslet, ett tidlöst spel

Med 2, 48, 150 eller 500 bitar är pussel det perfekta sättet att stimulera barn, från småbarn till tonåringar, med motiv av deras favoritkaraktärer, vackra landskap eller konstverk. Ge bort ett barnpussel nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.