Elgitarr med tecknat motiv för ett färgglatt barn, bredvid en grön växt och framför en vit vägg
Elgitarr med tecknade motiv för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Elgitarr med tecknade motiv för barn

193,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Unna ditt barn denna magnifika elgitarr med tecknade motiv. Detta musikinstrument låter dem spela, ha roligt och lära sig om musik. Gitarren kommer också att bidra till ditt barns hjärnutveckling. De kommer att kunna spela som en riktig musiker.

Denna tecknade elgitarr för barn är ett utmärkt instrument för nybörjare. Den är lätt att spela på och ger ett fantastiskt ljud. Barn kommer att älska den unika och färgglada designen på denna gitarr. Din son kommer att älska att spela på den här gitarren.

Ett slitstarkt tillbehör

Denna elgitarr för barn är extremt hållbar. Den är tillverkad av ABS, ett solitt material som tål stötar och slag. Den här gitarren går inte sönder så lätt. Gitarren är tillverkad av plast, vilket gör den extremt tålig och långlivad. Tangenterna är tillverkade av mjuk, slät plast, vilket gör det enkelt och bekvämt för barn att spela. Det tecknade motivet på gitarrens kropp är mycket sött och roligt, vilket gör instrumentet ännu mer tilltalande för barn.
8409-6679a7.jpeg

Attraktiv design

Denna gitarr är speciellt utformad för barn, med en storlek som är anpassad till deras kroppsform och en låg vikt som gör den lättare att hålla i. Det tecknade mönstret på gitarren är särskilt tilltalande för barn, med ljusa färger och roliga figurer som stimulerar deras fantasi. Designen kan variera från modell till modell, men de är alla lika originella. Rätt storlek, låg vikt och enkla funktioner gör den idealisk för barn som vill upptäcka musikens värld och utveckla sin kreativitet.

Söta tofflor

Med kardborreknäppning, fodrade, mules eller strumpor, barntofflor kan anpassas till alla situationer och stilar, för flickor och pojkar. Upptäck vårt urval av barntofflor.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.