2118-4d35af.jpeg
Barnens walkie-talkie i form av en gris
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Barnens walkie-talkie i form av en gris

454,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill du utveckla ditt barns kommunikationsförmåga? Ge dem denna söta walkie-talkie i form av en gris. En leksak med en färgglad tecknad design som kommer att ge ditt barn glädje och gott humör. Han eller hon kommer att älska att kommunicera genom denna walkie-talkie för barn.

Barn älskar djur, särskilt grisar! Så varför inte ge dem en walkie-talkie i form av en gris? Denna bedårande lilla leksak är perfekt för barn som gillar att kommunicera och ha roligt.

Walkie-talkies i form av en gris är enkla att använda och väldigt roliga. De gör att barnen kan hålla kontakten med sina vänner och ha roligt tillsammans. Walkie-talkies i grisform är också perfekta för rollspel och fantasiäventyr. Barnen kommer att älska att leka med dessa söta små leksaker.

Lätt för barn att använda

Denna walkie-talkie har utformats med barn i åtanke. Förutom den söta djurdesignen är den också mycket lätt att hantera. Leksaken har en stor, praktisk knapp att trycka på vid sidan. Barnens walkie-talkie i form av en gris är en rolig, interaktiv leksak för barn. Den låter barnen kommunicera med varandra, vilket främjar socialisering och utveckling av språkkunskaper. Barn kan ha roligt när de låtsas vara grisar och kommunicerar med sina vänner med hjälp av den här leksaken. Walkie-talkien är tillverkad av tålig plast och är enkel att använda. Barnen kan ta den med sig vart de än går och ha roligt hela tiden.
2118-3ba4e6.jpeg
2118-003a06.jpeg

Kompakt och lätt

Barnens walkie-talkie i form av en gris är en rolig och praktisk leksak för barn som gillar att leka utomhus eller kommunicera med sina vänner. Leksaken är tillverkad av slitstarka, stöttåliga material, vilket gör den perfekt för barn som gillar att leka utomhus. Den är också lätt att bära med sig tack vare sin lilla storlek och det integrerade bärhandtaget. Allt som allt är grisens walkie-talkie en rolig och praktisk leksak som låter barn kommunicera med varandra samtidigt som de har roligt. Med sin söta design och användarvänlighet kommer den säkert att tilltala barn i alla åldrar.

Kan du höra mig?

Lek kurragömma, låtsas att du är en hemlig agent eller bara prata med dina syskon i ditt eget rum - möjligheterna är oändliga med dessa walkie-talkies för barn! Upptäck dem nu.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.