72-bitars djurpussel i trä med trälåda
Djurpussel i trä med 72 delar
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Djurpussel i trä med 72 delar

397,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter ett pussel att ge till ditt barn? Välj detta djurpussel i trä med 72 delar. Ett roligt barnpussel där den största utmaningen är att sätta ihop de olika delarna av ett djur. Ditt barn kommer att ha 72 bitar för att skapa björnen eller kaninen och hela hans familj.

Detta träpussel kommer garanterat att roa både stora och små! Det föreställer en bondgård med sina djur. Alla 72 bitar är handmålade i massivt trä, vilket gör pusslet unikt.

Pussel är ett utmärkt sätt för barn att utveckla sin finmotorik och fantasi. Bitarna är lätta att hantera och sätta ihop. Pussel är också ett bra sätt att tillbringa tid tillsammans som familj.

En pedagogisk leksak för barn

Detta djurpussel för barn är mycket mer än bara en leksak och hjälper ditt barn att utveckla sin finmotorik. De kommer att älska att leka med detta träpussel på fritiden. Träpusslet med 72 bitar är perfekt för barn från 3 år och uppåt. Det hjälper till att utveckla finmotoriken och koncentrationsförmågan. Bitarna är tillverkade av lackerat massivt trä, vilket ger dem ett naturligt och miljövänligt utseende. Pusslet föreställer olika lantbruksdjur: kor, grisar, kycklingar, ankor, hästar, åsnor och får. Barnen kan lära sig att känna igen och namnge dem. Träpusslet är ett utmärkt sätt att lära sig samtidigt som man har roligt!

Ett spel som är lätt att lagra

Djurpusslet i trä med 72 bitar är ett roligt och lärorikt spel som hjälper barn att utveckla sin koncentrationsförmåga, finmotorik och fantasi. Bitarna är precisionsskurna för att passa perfekt ihop, vilket ger en smidig och rolig spelupplevelse. Djurens klara, iögonfallande färger drar till sig barnens uppmärksamhet och stimulerar deras nyfikenhet, medan träets mjuka, släta struktur ger en behaglig taktil känsla. Det är också lätt att förvara tack vare den praktiska förvaringslådan, vilket gör det till en perfekt present till födelsedagar, semestrar eller speciella tillfällen.

Pusslet, ett tidlöst spel

Med 2, 48, 150 eller 500 bitar är pussel det perfekta sättet att stimulera barn, från småbarn till tonåringar, med motiv av deras favoritkaraktärer, vackra landskap eller konstverk. Ge bort ett barnpussel nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.