1631-c4934b.jpeg
Manuellt klockpussel för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Manuellt klockpussel för barn

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill du ge ditt barn en pedagogisk leksak? Välj då klockpusslet! Sött och färgglatt, det kommer omedelbart att fånga uppmärksamheten hos din pojke eller flicka. Det är en pedagogisk leksak som hjälper till att utveckla finmotoriken och fantasin. Ditt barn kommer att älska att sätta ihop de olika formerna och färgerna som utgör detta pussel.

Detta klockpussel är ett utmärkt sätt för barn att utveckla sin motorik och koordination mellan hand och öga. Pusslet är tillverkat av högkvalitativa material och är lätt att montera. Bitarna är färgglada och attraktiva för barn. Pusslet är ett utmärkt verktyg för att lära barn de grundläggande begreppen om tid. Med detta underbara pussel kommer ditt barn att lära sig klockan mycket snabbt!

Ett pussel för barn

Ge ditt barn detta söta klockpussel. De kommer att älska att leka med det och anta utmaningen att sätta ihop hela klockan. Klockpusslet är en rolig och lärorik leksak för barn. Det är enkelt att sätta ihop och använda, och hjälper barnen att utveckla sin finmotorik och fantasi. Pusslet är tillverkat av högkvalitativa material och är säkert för barn.
1631-8d7c6a.jpeg

En lekfull design

Vårt manuella klockpussel är en rolig och stimulerande pedagogisk leksak som hjälper barn att utveckla sin finmotorik, hand-öga-koordination och tidsuppfattning. Bitarna är lätta att hantera och montera, vilket ger en trevlig och stressfri lekupplevelse för nyfikna unga sinnen. Pusslets lekfulla, färgglada design gör det också till ett utmärkt tillskott till alla barns sovrum eller lekrum. Barn kommer att älska att leka med denna pusselklocka i timmar, samtidigt som de utvecklar sina kognitiva färdigheter och sin kreativitet. Det är en investering som kommer att ge ditt barn timmar av roligt och lärande.

Pusslet, ett tidlöst spel

Med 2, 48, 150 eller 500 bitar är pussel det perfekta sättet att stimulera barn, från småbarn till tonåringar, med motiv av deras favoritkaraktärer, vackra landskap eller konstverk. Ge bort ett barnpussel nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.