1286-eb3a1e.jpeg
Multifunktionell elektronisk gitarr för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Multifunktionell elektronisk gitarr för barn

568,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Att introducera ditt barn till musik är ett utmärkt sätt att utveckla deras ljud och kognitiva förmågor. Med denna multifunktionella elektroniska gitarr kan ditt barn lära sig musik på rätt sätt. Förutom att ha en realistisk, snygg design genererar denna barngitarr också högkvalitativt ljud.

Den multifunktionella elektroniska gitarren för barn är ett mångsidigt och roligt elektroniskt musikinstrument. Den kan användas som elgitarr, basgitarr, piano och orgel. Den har inbyggd mikrofon, högtalare, volymkontroll och ett urval av 4 spellägen.

Barn kan lära sig att spela musik genom att följa de medföljande instruktionerna eller genom att skapa sina egna melodier. Detta instrument är perfekt för barn som älskar musik och vill lära sig att spela ett elektroniskt instrument.

En fyrsträngad gitarr

Denna gitarr är utformad för barn. För att göra det enkelt för dem att spela har den bara fyra strängar. Dessutom är den kompakta, lätta designen perfekt för små pojkar och flickor. Denna multifunktionella elektroniska barngitarr är det perfekta verktyget för små musiker. Den har ett brett utbud av funktioner och ljudeffekter som gör att barnen kan uttrycka sig fullt ut och utveckla sin kreativitet. Gitarren är också mycket enkel att använda, vilket gör den perfekt för nybörjare. Dessutom är den extremt robust och hållbar, så barnen kommer att kunna spela på den utan bekymmer i många år framöver.
1286-b50c2c.jpeg

För att uttrycka din kreativitet

Den multifunktionella elektroniska gitarren för barn är ett roligt och pedagogiskt musikinstrument som låter barnen upptäcka musikens värld på ett roligt och interaktivt sätt. Gitarren är speciellt utformad för barn mellan 3 och 8 år, med mått anpassade till deras storlek och optimal ergonomi för enkel hantering. Den elektroniska gitarren har en mängd funktioner som stimulerar barnens kreativitet och fantasi. Den har ett inbyggt keyboard med flera olika ljud och en inspelningsfunktion så att barnen kan skapa sina egna musikaliska kompositioner. Den uppmuntrar också till konstnärligt uttryck och självförtroende, så att barnen kan uttrycka sig fritt genom musiken.

Musik genom huden

Känner ditt barn sig som en musiker? Ge dem deras första instrument med vårt urval av barngitarrer, speciellt utformade för att passa deras små händer och låta dem spela bekvämt på strängarna.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.