2136-82a130.jpeg
Walkie-talkie för barn med kamouflagemönster
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Walkie-talkie för barn med kamouflagemönster

454,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Skulle ditt barn vilja vara spion? Förverkliga deras dröm med denna kamouflagefärgade mini walkie-talkie. En söt militärpryl som de kommer att älska att ta med sig när de leker med sina vänner eller på camping- eller vandringsresor. Med en bakgrundsbelyst LCD-skärm och en samtalsvarningsfunktion kommer denna walkie-talkie för barn att hålla ditt barn underhållet.

Barn älskar att leka krig och walkie-talkies är deras favoritverktyg. Dessa kamouflageklädda walkie-talkies är perfekta för små äventyrare. De är enkla att använda och kan bäras i bältet. Med denna walkie-talkie kommer barnen att bli glada och kunna simulera att de är i armén.

En walkie-talkie med lång räckvidd

Denna gadget är tyst, automatisk och erbjuder bra ljudkvalitet. Det bästa av allt är att den har en räckvidd på upp till 3 km, och till och med 5 km när den används utomhus. Barn älskar rollspel och utomhusaktiviteter. Med den här walkie-talkien kan de kommunicera med sina vänner när de leker äventyrs- eller spionlekar. Kamouflagedesignen är perfekt för små äventyrare. Walkie-talkierna är enkla att använda och har en räckvidd på 3 kilometer. De har också en bältesklämma för enkel användning. Missa inte denna fantastiska leksak.
2136-a2a38c.jpeg

Ett verktyg för säkerhet

Denna walkie-talkie för barn med kamouflagemönster är en praktisk och rolig kommunikationsenhet för barn. Den har en attraktiv design som kommer att tilltala spirande små äventyrare. Kamouflagemönstret ser inte bara bra ut, utan smälter också in i den naturliga miljön när man leker utomhus. Barnens walkie-talkie med kamouflagemönster är tillverkad av högkvalitativa material för att tåla stötar och fall. Den är också vattentät, vilket gör den perfekt för utomhusaktiviteter, även i regn. Föräldrar kan vara säkra på att deras barn är trygga när de leker utomhus, eftersom de kan hålla kontakten med dem hela tiden. Det är ett utmärkt val för barn som gillar att leka utomhus och utforska sin omgivning. Den är enkel att använda, hållbar och ger tydlig och tillförlitlig kommunikation. Föräldrar kan vara säkra på att deras barn är trygga.

Kan du höra mig?

Lek kurragömma, låtsas att du är en hemlig agent eller bara prata med dina syskon i ditt eget rum - möjligheterna är oändliga med dessa walkie-talkies för barn! Upptäck dem nu.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.